Alles in allem empfehlenswert!

Was gut war: + Qualitaet und Preis sind in Ordnung. + Der bestellte Anhaenger war innerhalb einer Woche bei mir. + Die Lieferung an sich war problemlos und puenktlich. Was weniger gut war: - Palette und Verpackungs-/Sicherunsmaterial bleiben zurueck. - Die Raeder des Anhaengers sind nicht ausgewuchtet - das muss man noch machen lassen, wenn man das will. Ich halte das fuer notwendig.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd de artikelen na bestelling

Goede service en snelle levering van mijn artikelen

Top geregeld

Goedkoop en goede service

Bestelling netjes binnen een week ontvangen en handleiding via de mail gekregen toen ik daarom vroeg

Netjes geleverd

Duidelijke omschrijving

Prima Prijs, snelle levering

Aanvankelijk wist ik niet waar de onderdelen vandaan kwamen, maar uiteindelijk bleek uit Polen. Geen probleem gehad, goed geïnformeerd en snel verzonden!

Velgen pasten niet op de as.

Ik heb een as hier besteld na de vraag of een velg met et waarde35 past. En antwoord was ja. As besteld en moet toegeven dat hij echt snel geleverd wordt. Bij het monteren van de velgen , helaas ze pasten niet. Weer mail contact gehad. Antwoord van knott dat de velgen met et35 zou passen. De oplossing zou zijn as terug sturen op eigen kosten of velgen daar bestellen met 5% korting. Vandaar een matige tegemoetkoming niet zo veel sterren.

Onvoldoende

Heb begin van juni led lichten besteld en dez nog altijd niet aangekregen . Blijkbaar had ik vergeten België aan te vinken als land waardoor deze naar Nederland zijn gestuurd, tijdens telefonisch contact met unitariër had deze persoon eveneens niet gezien dat ik niet België had aangeduid maar zegt nu wel dat ik terug verzendkosten moet betalen , hij ging mij een nieuwe overschrijving mailen . Ondertussen weer eenparig dagen verder en nog altijd niks gekregen en blijft mijn aanhangwagen stil staan omdat ik geen lichten heb.

Scherpe prijs en goede Nederlandstalige klantenservice

Een scherpe prijs voor een degelijke aanhanger. Daniel, van de Nederlanstalige klantenservice, heeft mij goed geholpen bij het bestellen van de gewenste accessoires en het beantwoorden van wat aanvullende vragen nadat ik de aanhanger had ontvangen. Levering naar Nederland verliep snel en soepel. Ik ontving de aanhanger op zijn kant op een pallet. Met twee man kun je hem op zijn wielen zetten. Wat accessoires, zoals steunpoten en reservewiel, moet ik zelf nog bevestigen. Maar dat vind ik geen probleem. Ook de accessoires waren scherp geprijst en van prima kwaliteit.

Onderdeel is snel geleverd. Klantenservice service jammer genoeg niet kunnen bereiken via telefoon ivm een vraag omtrent het onderdeel.

Snel geleverd, goede en snelle communicatie

Ik was eerst een beetje huiverig om vooruit te betalen maar binnen 10 dagen stond mijn aanhangwagen voor de deur. Goede communicatie, mails werden dezelfde dag beantwoord.

Everthink good

Products are good, fast delivery

Snelle levering. Goede omschrijving van artikelen

Positief

Snelle en goede levering

Het bestelde product werd snel geleverd.

Nog niks ontvangen. Ik wacht nog een weekje en dan neem ik contact op.

Kan er nog niks over zeggen

package damaged, parts missing

Good value for money. However, the items were poorly wrapped in cardboard, causing it to rip apart. Some bolts and rings were lost via the holes in the package.

Alles is prima verlopen

Op tijd geleverd

Mooie aanhanger.beetje lastig in elkaar te zetten.iets te dun materiaal.

Trailer goed ontvangen

Ik kreeg tijdens het bestel proces het idee dat er geen neuswiel bijgeleverd wordt. Zeker omdat hij als extra optie wordt aangeboden. Verder was het aflever proces nogal onduidelijk. Gelukkig was ik thuis, maar dat had anders kunnen zijn. Bij navraag werd gemeld dat de trailer niet op transport was. Ik heb nooit een transport melding gekregen.

Prima materialen, snelle levering en goede communicatie.

Bestellen via de site gaat vlot. Paar onduidelijkheden werden via mail en telefoon snel opgelost. Levering was boven verwachting snel. Setje grote spatborden was binnen 5 dagen ter plaatse. Als bonus kreeg ik nog een bedrag teruggestort omdat de (al prima concurrerende) prijs op de site wat verwarrend was. Top bedrijf, ik bestel hier zeker weer.

Goede ervaring

Helaas wat langere levertijd. Maar er word geleverd wat besteld is

Top geregeld van bestelling tot levering

Erg goede service in elke fase van de bestelling. Echt top

Soepel en snel

Goed product, snel geleverd

Goede prijs, mooi product

Product makkelijk te vinden, scherpe prijs maar wat lastig betalen en de levering duurde wat lang.

Prima snelle levering

Kuznicza 6 -8

21-040 Swidnik

+31 30 3100444

Over UNITRAILER

De aanhangwagens en onderdelen voor de aanhangers die beschikbaar zijn in de online winkel UNITRAILER worden gekenmerkt door de beste kwaliteit. Wij bieden u een ruime keuze aan accessoires voor trailers zoals: wielen, neuswielen, assen, lieren, verlichting en trailers. Wij bieden u producten van bekende fabrikanten en producten die door ons zijn vervaardigd. Aanhangers en onderdelen voor trailers kunnen op een zeer eenvoudige manier worden gekocht. In onze online winkel kunt u betalen via bankoverschrijving of online betaalsystemen. Profiteer van ons aanbod en winkel comfortabel: zonder uw huis te verlaten, 24 uur per dag! Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en bestsellers.