Goede service maar toch een weggestopt gebrek

1 van de stekkers die mij is toegestuurd is stuk, namelijk da kant van het openplooien was overplakt met een sticker om weg te stoppen dat de plooizijde volledig gescheurd is.

Super en snel geleverd

Gevonden via het internet besteld en snel geleverd Niet meer en niet minder. Prima verlopen

Producten voldoen aan verwachting. Prima levering.

Twijfelachtig

Scherp in prijs maar uitleveren schijnt een probleem te zijn. Tot nader order staat u onderaan Aanbevelen nog niet.

Prima levering

Na telefoontje gong alles heel vlot, vriendelijk!

Prima website, alles volgens afspraak. Top!

Mooi assortiment, veel op voorraad. Nette prijzen. Aanrader!

mooi product, mooie prijs

makkelijk besteld, snel geleverd, mooi product zoals omschreven/getoond

binnen enkele dagen in huis tegen een scherpe prijs

Artikel is beschadigd geleverd

Beste lezer, Ik heb een knott boot handlier besteld en deze is niet goed verpakt verzonden en behoorlijke transport schade opgelopen. Dit is erg slordig maar een foutje maken is menselijk. Waar het wel om draait is hoe het opgelost wordt. Ik heb al 2 dagen gebeld met jullie, ik heb me meerdere keren binnen 20 seconden laten terug bellen en ik heb een mail gestuurd maar ik krijg geen enkele reactie en dat lijkt mij niet de juiste gang van zaken. Graag contact!!!!!! Mijn naam is demis steenbeek Irenestraat 26 3433cr Nieuwegein

Prima materiaal en snelle levering

2 Knott wielnaven besteld, prima materiaal en binnen de week in huis. Zeer tevreden.

Product in perfecte staat geleverd

Product werd perfect geleverd.

Geen Nederlandse taal

Wel goed product

Geleverd zoals besteld

Kon beter

Loofrekken van aanhangwagen zijn beschadigd

Mijn ervaring is positief

Gemakkelijke bestelling, perfecte afwerking van de bestelling met goede communicatie. Ik ben te tevreden met het product.

Goed geregeld

Makkelijke site om te bestellen. De bestelde spullen werden snel en zonder problemen geleverd.

Snelle levering goed verpakt

Alles top geregeld

Doen wat ze beloven

Ik heb mijn waren nog niet ontvangen

Nog niets onvangen

Product geleverd zoals omschreven

Prima achterlicht

Goedkoop en goede achterlicht

Goede producten, snel verzonden.

Goede producten, snel verzonden. Wel matige verpakking naar het was net voldoende.

Scherpe prijzen, vriendelijke klantenservice en vlotte verzending

4 complete wielen nodig. 195 55 R10. Ze zijn gewoon verreweg het goedkoopste bij unitrailer. Op de hele set scheelt het ruim €100 met Nederlandse aanbieders. En ondanks dat het vanuit Polen verzonden wordt had ik het met 3 dagen in huis met GLS

Kuznicza 6 -8

21-040 Swidnik

+31 30 3100444

Over UNITRAILER

De aanhangwagens en onderdelen voor de aanhangers die beschikbaar zijn in de online winkel UNITRAILER worden gekenmerkt door de beste kwaliteit. Wij bieden u een ruime keuze aan accessoires voor trailers zoals: wielen, neuswielen, assen, lieren, verlichting en trailers. Wij bieden u producten van bekende fabrikanten en producten die door ons zijn vervaardigd. Aanhangers en onderdelen voor trailers kunnen op een zeer eenvoudige manier worden gekocht. In onze online winkel kunt u betalen via bankoverschrijving of online betaalsystemen. Profiteer van ons aanbod en winkel comfortabel: zonder uw huis te verlaten, 24 uur per dag! Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en bestsellers.