Levertijd en kwaliteit valt wat tegen

Levertijd en kwaliteit valt wat tegen. Trailervelgen hadden al roest in naad en wat bultjes onder de lak. Ze zijn wel de goedkoopste

gewoon goed

Betaalbare kwaliteit

alles zoals verwacht

alles zoals verwacht

de juiste wielen voor een goede prijs

prima wielen voor de juiste prijs

Niet geleverd wat verwacht en ook nog stuk en geen contact te krijgen

Ik heb lampen besteld stond in de omschrijving led blijkt geen led te zijn Lampe kapje was stuk Dacht stuur het terug maar dan moet het naar polen en dat kost mij nog wel wat En probeer contact op te nemen maar niks werkt

Goed spul

Duurt vrij lang voordat je het thuis hebt

Snel geleverd volgens afspraak

kwaliteit goed levering zeer slecht

had het vrijdag besteld zou maandag geleverd worden uit eindelijk kwam het woensdag middag alhoewel het weer voor 11 uur morgens geleverd zou worden

Goede onderedelen

De led verlichting welke ik besteld had ziet er goed uit en functioneert zeer goed.. Volgende keer bestel ik hier weer.

Alles als verwacht

Alles als verwacht.

Supper goed geregeld

Supper goed en zeer snel van uit Polen

Beloofd wat ze schrijven

Ik heb een nieuwe as besteld voor mijn aanhanger en is netjes op tijd geleverd. Het transport bedrijf heeft zelf netjes een dag van te voren gebeld over de levering. Een heel fijn bedrijf om zaken mee te doen . Bedankt mvg Dick

Aangenaam

Snel en correcte levering

Top snel factuur in orde

Heel tevreden Iedere keer opnieuw

Snelle nette levering

Snelle levering, goede lampen

Slappe verpakking

Levering kwam volgens afspraak mooi op tijd alleen zat in slappe karton doos verpakt beide achterlichten waren gescheurd en kapot

Snel en volgens afspraak.

Ondanks dat de bestelde producten vanaf Polen moesten komen waren ze binnen enkele dagen bij me.

Goede prijs/kwaiteit

Prima producten met goede prijs/kwaliteit Redelijk snel geleverd (aantal dagen)

goede aanhangwagen!

Goede aanhangwagen (aanhanger Unitrailer 230 x 125 Garden Trailer 230 met grijze afdekzeil, huif H800 hoog, neuswiel 750 KG MTM)Alleen 1 ster minder omdat de bouten en moeren om het neuswiel te bevistigen ontbreken in de set , verder had ik graag wat sjorogen gemonteerd gezien en een keuze voor 7 polige of 13 polige stekker.

Snelle en gemakkelijke service

Goede kwaliteit

Super !!

1 lamp kapot geleverd en kreeg snel een nieiwe toegestuurd

Komt afspraak na

Heel goed.

Goede prijs/kwaliteitverhouding. Reageert snel en informeert je constant over het bestelproces.

Product is niet zoals op website staat

Ik heb een sleepband van 5o mm via de website besteld, deze was bedoeld voor de lier van mijn boot Kreeg een sleepband van 60 mm opgestuurd, deze past helaas niet op de lier.

Kuznicza 6 -8

21-040 Swidnik

+31 30 3100444

Over UNITRAILER

De aanhangwagens en onderdelen voor de aanhangers die beschikbaar zijn in de online winkel UNITRAILER worden gekenmerkt door de beste kwaliteit. Wij bieden u een ruime keuze aan accessoires voor trailers zoals: wielen, neuswielen, assen, lieren, verlichting en trailers. Wij bieden u producten van bekende fabrikanten en producten die door ons zijn vervaardigd. Aanhangers en onderdelen voor trailers kunnen op een zeer eenvoudige manier worden gekocht. In onze online winkel kunt u betalen via bankoverschrijving of online betaalsystemen. Profiteer van ons aanbod en winkel comfortabel: zonder uw huis te verlaten, 24 uur per dag! Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en bestsellers.