Slechte klantenservice

Ik bestelde een deksel voor een aanhanger. Op de website leek op de foto alsof het een aanhanger met deksel zou zijn. Ik vind de foto's echt misleidend. Ondanks het lage bedrag was ik in de veronderstelling dat ik een aanhanger met deksel kocht. Toen ik daar achter kwam en vroeg om coulance, en korting op de bezorgkosten, als ik de aanhanger als nog zou bestellen, werd ik aangezien als een debiel. De klantenservice zei dat ze er niet zitten om domme vragen te beantwoorden. Uiteindelijk heb ik de aanhanger wel besteld. De aanhanger is wel netjes, maar van dun metaal gemaakt, waardoor snel schade ontstaat. Het neuswiel is van slechte kwaliteit. De prijs is aantrekkelijk, maar het voelt toch als duurkoop. Totaal €300 transportkosten. Bijna € 2000 uitgegeven. Volgende keer toch maar in Nederland bestellen.

Allen de doos voor de banden kon wat steviger maar alles is aangekomen

Fijne site goede prijs kwaliteit verhouding snelle levering zou er zo weer bestellen.

Prima geregeld

Binnen enkele dagen de spullen binnen en voor een mooie prijs.

Heel goed en correct bedrijf

Snelle en goede levering goed bezig

Prima spullen, beetje trage levering

Bestelling ging soepel, geleverde spullen precies zoals besteld. Alleen de levering was traag, de spullen werden pas na een dag of 5 verstuurd.

exelent

i received my order quick, found some parts damaged. this was solved by sending new parts very good service thanks Cor

Volgens afspraak geleverd

Volgens afspraak geleverd

Goed product krijg veel positieve reacties

Prima maar iets kwetsbare aanhanger

Ik heb deze aanhanger gekozen vanwege de opklapbare dissel, en de afmetingen waardoor hij precies netjes in mijn garage kan staan. Dat is een groot voordeel. Tegelijkertijd is de bouwkwaliteit wel iets aan de magere kant. Zo zijn de wanden van aluminium, en zijn de lichtjes aan de voorkant en de spatborden van plastic. Ik vrees dat die daardoor sneller kapot gaan. Ook waren er geen bevestigingshaken voor spanbanden aanwezig, die heb ik er zelf opgezet. Dat hoort wel echt bij het leveren van een nieuwe aanhanger vind ik. Om de aanhanger overeind te zetten heb ik in mijn garage een katrolsysteem gebouwd. Op spierkracht lukt dat niet. Dus ik ben bij het gebruik van de aanhanger voorzichtiger dan bij andere modellen om niets per ongeluk kapot te maken, maar het werkt allemaal wel, en de opklapbare dissel is hét grote pluspunt.

Makkelijk bestellen en snelle levering

Beloften nagekomen

Heel tevreden over geleverd materiaal

Snel en conform levering. Adequate klantenservice

Na bestelling een snelle levering en goed product.

Gewoon goed

Deed wat werd beloofd vinnen een acceptabele termijn

Goede levering

Zeer snel en netjes aangeleverd op een degelijke pallet. Makkelijk demonteerbaar. Daarnaast de aanhanger neemt weinig ruimte in, zodat deze jaarrond in de schuur kan staan. Wegligging van de aanhanger is goed. De prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.

Snelle levering, goede kwaliteit

een setje led achterlichten gekocht en stekkers, snel geleverd. goed spul

Snelle goede service

Goed product

De onderdelen die ik met regelmaat nodig heb zijn voorradig

Goede prijs, product als beschreven, vlot verzonden.

Concurerende prijsstelling, probleemloze bestel- en betaalprocedure. Vlot verzonden, product als beschreven. Top!

Achterlichten besteld voor aanhanger. Betaling via klarna gedaan. Betaling was niet helemaal goed gegaan. Volgende dag even gebeld. Werd meteen opgenomen en direct geregeld. Prima service. Product was een paar dagen later binnen.

Product besteld via de website, binnen een week geleverd. De vertalingen zijn soms een beetje krom, maar wel duidelijk.

steunen voor aanhanger

Snelle levering. prijs uitermate aantrekkelijk.

Mooi product en snel geleverd.

Kuznicza 6 -8

21-040 Swidnik

+31 30 3100444

Over UNITRAILER

De aanhangwagens en onderdelen voor de aanhangers die beschikbaar zijn in de online winkel UNITRAILER worden gekenmerkt door de beste kwaliteit. Wij bieden u een ruime keuze aan accessoires voor trailers zoals: wielen, neuswielen, assen, lieren, verlichting en trailers. Wij bieden u producten van bekende fabrikanten en producten die door ons zijn vervaardigd. Aanhangers en onderdelen voor trailers kunnen op een zeer eenvoudige manier worden gekocht. In onze online winkel kunt u betalen via bankoverschrijving of online betaalsystemen. Profiteer van ons aanbod en winkel comfortabel: zonder uw huis te verlaten, 24 uur per dag! Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en bestsellers.