Goede levering

Alles goed. Maar de gebrekkige Nederlandse taal vond ik minder.

Goed en aantrekkelijk in prijs waar ik klanthousiast over ben.

Zeer tevreden met mijn motor trailer .Alles prima te volgen van Polen tot bij mij thuis. Mijn vragen werden binnen de 10 min beantwoord, dus team unitrailer DOE ZO VERDER

Uit eindelijk toch goed gekomen

Duurde vrij lang voordat ik een antwoordt op mijn vraag had. En op de chat moet ik nu nog antwoordt krijgen. Wat ik uiteindelijk besteld had heb ik netjes binnen gekregen.

Matig

Sturen bizar veel mail. Komt niet binnen 3 dagen zoals omschreven

Snelle complete bestelling

Bij het bestellen werd duidelijk aangegeven wanneer bestelling op transport zou gaan en wanneer artikel zou worden afgeleverd. Alles klopte zoals aangegeven.

Netjes afgeleverd, een foutje nl. Bekabeling beschadigd.

De kabel heeft knel gezeten. De bekabeling zit niet overal goed vast, hangt aan 1 zijde los.

Mooie functionele trailer tegen scherpe prijs

Ik vond de trailer op internet. Zag exact dezelfde trailer ook bij een NL leverancier voor meer dan € 200 hogere prijs. Twijfelde even omdat deze trailer dus rechtstreeks in Polen wordt besteld. Heb mindere ervaringen met bestellingen die kwijtraakten bij de douane. Bezorgkosten van € 65,00. Het is niet te geloven dat het voor dit bedrag kan. Mede omdat het hele transport zo goed geregeld is, de trailer besteld. En geen moment spijt. Levering precies op de aangegeven dag, En een perfect afgewerkte aanhanger compleet met alle benodigde documenten. Ik ben zeer tevreden!

Perfect geregeld

Onmogelijk bedrijf

Bestellen: afrekenen lukte niet via iDeal. Alleen Paypal Verzenden: na week nog niet verzonden Contact: chat werkt niet, contactformulier reageren ze niet op, mail na dag antwoord. En dan is mevr net nieuw en kan ze er niks aan doen. Maar wordt de bestelling opeens verzonden. Beoordelen: die mail krijg ik nu. Terwijl de spullen nog (hopelijk) onderweg zijn. Conclusie: dit is echt geen bedrijf van deze tijd. Zit nu al 1,5w te wachten op iets wat volgens de website ruim op voorraad is.

professionele organisatie

De communicatie van het hele proces, van bestelling tot afleveren, is goed geregeld.

Netjes en op tijd geleverd conform afspraak

Alko remschoenen met veren pasten perfect

Twee weken geleden besteld en nog niks geleverd

Twee weken geleden besteld en tot op heden niks ontvangen, het pakket blijft volgens de track and trace op de gls hub in Polen liggen.

Motortrailer is super!

Trailer is super. Online bestellingen worden alleen een week later dan aangekondigd geleverd . Maar verder ok

Netjes afgehandelt en als bedrijf toch btw vrij ontvangen

Correcte en vlotte afhandeling

Alles correct en vlot verlopen

Zeer positief

Een Alko disselslot besteld, goede prijs en een complete set. Hij was goed verpakt zodat er tijdens transport niets mee kan gebeuren, netjes. Informatie was duidelijk.

Goede producten. Nette prijzen. Relatief snelle levering. Deuglijk verpakt. Voldoende feedback 'm.b.t. het leertraject.

vlotte levering

Product ontvangen in perfecte staat en snel geleverd

Product zoals beschreven

Goed en snel geregeld en afgeleverd

Goed en snel geregeld en afgeleverd

was in orde

Correct product en correcte levering

Correct product en correcte levering. Tip: verpakking mag wat steviger.

Zeer goede leverancier

De producten werden snel geleverd en de communicatie was zeer goed.

Goede service en communicatie!

Prima geregeld via website, continue up to date gehouden over voortgang levering. Mooie aanhanger ontvangen, ziet er goed uit! Helaas heeft bij transport het handvat van de dissel een klap gehad waardoor deze krom is. Dit probleem is na een mailtje gelijk opgelost. Dus zeer tevreden!

Nette afhandeling van vragen en retour en terug storten

Verkeerd onderdeel binnen gekregen, terug gestuurd netjes het geld terug gestort, goede onderdeel weer besteld en keurig geleverd.

Kuznicza 6 -8

21-040 Swidnik

+31 30 3100444

Over UNITRAILER

De aanhangwagens en onderdelen voor de aanhangers die beschikbaar zijn in de online winkel UNITRAILER worden gekenmerkt door de beste kwaliteit. Wij bieden u een ruime keuze aan accessoires voor trailers zoals: wielen, neuswielen, assen, lieren, verlichting en trailers. Wij bieden u producten van bekende fabrikanten en producten die door ons zijn vervaardigd. Aanhangers en onderdelen voor trailers kunnen op een zeer eenvoudige manier worden gekocht. In onze online winkel kunt u betalen via bankoverschrijving of online betaalsystemen. Profiteer van ons aanbod en winkel comfortabel: zonder uw huis te verlaten, 24 uur per dag! Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en bestsellers.