Telefonisch onbereikbaar, onhandige website, betaling vertrouw ik niet.
Geachte Gerrit, Hartelijk dank voor deze duidelijke feedback. Kunt u aangeven wanneer u contact met ons heeft opgenomen? Ons kantoor is geopend van 8.00 uur tot 16.00 uur, maandag tot vrijdag. Wij doen ons uiterste best om de Webshop en onze dienstverlening te blijven optimaliseren. Met vriendelijk groet, Team Klantenservice
Als je in deze tijd doet wat je beloofd, dan vindt ik dat je als bedrijf het goed doet.
Geachte Patrick Koning, Goed om te horen dat u tevreden bent met de aankopen in onze winkel. Dank u wel voor uw vertrouwen en hoge beoordeling. Met vriendelijk groet, Team Klantenservice
Snelle levertijden en goede producten , ben zeer tevreden
Geachte Ronald, Goed om te horen dat u tevreden bent met de aankopen in onze winkel. Dank u wel voor uw vertrouwen en hoge beoordeling. Met vriendelijk groet, Team Klantenservice
Helaas duurde het lang voordat de bestelling aankwam, maar dat kwam waarschijnlijk door de kerstdrukte
Geachte Willem, Dank u wel voor uw vertrouwen en hoge beoordeling. Met vriendelijk groet, Team Klantenservice
Geleverd volgens plan, en goederen exact zoals beschreven, een voorbeeld voor velen
Beste Elie, Bedankt voor uw vertrouwen en hoge beoordeling. Met vriendelijk groet, Team Klantenservice
Na aanschaf van een aanhanger, bleken hier verborgen (dure) mankementen aanwezig te zijn. Na een lange zoektocht heb ik hier de onderdelen gevonden voor de gunstigste prijzen. De zoektocht heeft zich geloont en de bestelde delen waren echt binnen enkele dagen goed verpakt binnen gekomen!
Beste Mark-Willem, Bedankt voor uw vertrouwen en hoge beoordeling. Met vriendelijk groet, Team Klantenservice
Besteld, en snel geleverd en precies zoals beschreven ,goed product en betrouwbaar, geweldig en bedankt Unitrailer
Beste Klant, Bedankt voor uw vertrouwen en hoge beoordeling. Met vriendelijk groet, Team Klantenservice
Heel goed en netjes geholpen voordat ik bestelde, ze hebben zelfs de moeite genomen om in het magazijn iets op te meten. En daarbij kwam nog dat het binnen één week in huis was vanuit Polen. Ook de prijzen liggen zeer laag, zeker niet onbelangrijk... Dus zeer tevreden :-)
Beste Marcel, Bedankt voor uw vertrouwen en hoge beoordeling. Met vriendelijk groet, Team Klantenservice
Pakket perfect in orde. Goed verpakt zodat alles goed beschermd is en niet eruit kan vallen. Alles in 1 pakket zodat alles in eens geleverd is.
Beste Patrick, Bedankt voor uw vertrouwen en hoge beoordeling. Met vriendelijk groet, Team Klantenservice
Snel geleverd. Kwaliteit lijkt behoorlijk. (Veel heel scherpe randen) Aanhanger stond rechtop op een pallet. Extra wanden waren met keukenfolie erbij "verpakt". Kans op beschadigingen zijn groot. Een wand was ook behoorlijk gedeukt en moest ik uiteindelijk passend maken. Unitrailer aanvaardt geen verantwoordelijkheid als dit soort zaken niet meteen bij aflevering worden geconstateerd en dat is nogal lastig. Mijn aanhanger werd in het donker bezorgd. Om te kijken of alles OK is moet je het ding in elkaar zetten en daar blijft die chauffeur echt niet op wachten. Komt bij dat dezelfde aanhanger besteld in Duitsland, ook bij Unitrialer veel goedkoper is. Scheelt ruimt 10%. Ik ben blij met de aanhanger maar met een beetje een dubbel gevoel.
Beste Rik Thijssen, Hartelijk dank voor deze zeer uitgebreide beoordeling en duidelijke feedback. Het prijsverschil tussen DE en NL is, omdat BTW in Nederland op dit moment is 21%. In Duitsland vanwege Covid - 19% BTW is verlaagd naar 16% tot het einde van het jaar. De transportkosten naar Nederland zijn 69€ tegen 159€ Duitsland. Onze trailers worden geleverd door een onafhankelijke vervoerder. Als u vragen of twijfels heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen en wij lossen het probleem zeker op. Excuses voor het ongemak. Met vriendelijk groet, Team Klantenservice
Originele beoordeling
Beste Dennis, Bedankt voor uw vertrouwen en hoge beoordeling. Met vriendelijk groet, Team Klantenservice
na lang zoeken bij unitrailer terecht gekomen voor een super scherpe prijs een topproduct volgens afspraak geleverd
Beste Martinus, Bedankt voor uw vertrouwen en hoge beoordeling. Met vriendelijk groet, Team Klantenservice
Uitstekend doch alleen een overload aan mailberichten na bestelling en betaling tot aan de levering.
Beste Klant, Fijn om te lezen dat u tevreden bent met uw aankoop. Wij proberen onze klanten altijd te informeren over de bestelstatus zodat ze weten wat er aan de hand is met bestelling en betaling. Met vriendelijk groet, Team Klantenservice
Gezien het aantal internet oplichtingen de laatste tijd vond ik het best spannend omdat er geen after-pay beschikbaar was en de aanhangwagen uit Tsjechië/Polen moest komen. Maar het is allemaal prima in orde gekomen en lekker snel.
Beste Stef, Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijk groet, Team Klantenservice
Jammer dat dit goede Poolse product bij www.unitrailer.de (in Duitsland) veel goedkoper wordt aangeboden. Dat heeft iets weg van de prijsverschillen tussen Amazon.de en Amazon.nl.
Beste Klant, Dank je wel voor uw beoordeling. Het is goed om te weten dat u tevreden bent over de kwaliteit van onze producten. Het prijsverschil tussen DE en NL is omdat BTW in NL op dit moment is 21%. In Duitsland vanwege Covid - 19 BTW is verlaagd van 19% naar 16% tot het einde van het jaar. Ook de transportkosten kunnen de prijs beïnvloeden. Bij vragen of onduidelijkheden u kunt altijd contact met ons opnamen. Met vriendelijk groet, Team Klantenservice
Originele beoordeling
Uitstekende service . Wordt vriendelijk geholpen, En men houdt zich aan gemaakte afspraken.Aanhanger heeft als grote voordeel dat hij rechtop gezet kan worden.Hierbij onderscheid zich deze van alle andere aanhanhwagens die vaak veel ruimte innemen. Top
Beste Klant, Dank je wel voor uw beoordeling. Goed te horen dat u tevreden bent met uw aankoop in onze winkel. Met vriendelijk groet, Team Klantenservice
Ziet er goed uit , snel geleverd en het is goed in gepakt
Beste Klant, Dank je wel voor uw beoordeling. Met vriendelijk groet, Team Klantenservice
levering was zonder problemen en was snel
Beste Adriaan, Dank je wel voor uw beoordeling. Met vriendelijk groet, Team Klantenservice
Makkelijk bestellen en snel geleverd
Beste Dirk, Dank je wel voor uw beoordeling. Met vriendelijk groet, Team Klantenservice
Ik zeer tevreden over de licht gewicht aanhanger opklapbare en ook een snelle levering en goede contact over de levering Mvg René en Glenn
Beste René en Glenn, Dank je wel voor uw beoordeling. Met vriendelijk groet, Team Klantenservice
Alles was ok
Beste Richard, Dank je wel voor uw beoordeling. Met vriendelijk groet, Team Klantenservice
Goed product netjes op tijd geleverd en alles keurig af gewerkt.
Beste Rene, Dank je wel voor uw beoordeling. Met vriendelijk groet, Team Klantenservice
Snel, correct en goed!
Beste Ben, Dank je wel voor uw beoordeling. Met vriendelijk groet, Team Klantenservice
Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen
Beste Seppe, Dank je wel voor uw mening. Met vriendelijk groet, Team Klantenservice
Mijn ervaring is goed , communicatie ging goed . De levering was ook keurig op tijd . Als opmerking heb ik wel dat de verpakking wat steviger mag zijn . De onderdelen vielen er uit tijdens het bezorgen . Gelukkig was alles nog wel compleet . De geleverde spullen zijn wel heel goed !
Beste Klant, Bedankt voor uw beoordeling. De leverdatum van elke bestelling is 6 werkdagen, 1 dag voor inpakken, administratie en verzenden en 5 werkdagen voor levering. Op maandag 21-09-2020 hebben wij de betalingsbevestiging ontvangen en op 25-09-2020 15:30:14 uw pakket was bezorgd. De zending is op tijd aangekomen. Onze excuses voor deze onduidelijkheid, indien u vragen heeft dan kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen. Hopelijk krijgen wij nog een kans om uw mening over onze service te verbeteren.
Originele beoordeling
Na te hebben besteld en betaald zou ik volgens de website met 3 dagen geleverd krijgen . Het enige wat ik kreeg was een mail dat ze nog niet weten wanneer ze kunnen leveren ?? Terwijl het op voorraad zou zijn ! Als ik dat had geweten had ik ergens anders besteld . Nu kan ik een aanhanger gaan huren omdat ik het bestelde onderdeel nog niet heb . Zeer slecht dus .
Kuznicza 6 -8
21-040 Swidnik
De aanhangwagens en onderdelen voor de aanhangers die beschikbaar zijn in de online winkel UNITRAILER worden gekenmerkt door de beste kwaliteit. Wij bieden u een ruime keuze aan accessoires voor trailers zoals: wielen, neuswielen, assen, lieren, verlichting en trailers. Wij bieden u producten van bekende fabrikanten en producten die door ons zijn vervaardigd. Aanhangers en onderdelen voor trailers kunnen op een zeer eenvoudige manier worden gekocht. In onze online winkel kunt u betalen via bankoverschrijving of online betaalsystemen. Profiteer van ons aanbod en winkel comfortabel: zonder uw huis te verlaten, 24 uur per dag! Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en bestsellers.