Verkeerde maat , zonder probleem terug genomen!

Strakke en snelle levering

Tevreden

de spullen volgens afspraak geleverd. Top

Mooie verlichting spullen gekregen voor een mooie prijs.

Tevreden

Mooie kar voor weinig geld. Ben er ook heel blij mee Alleen het bezorgen duurde iets langer dan verwacht en was meer als een week onderweg. En er zat sluiting in het rechter achterlicht wat ik heb moet laten repareren , maar ja kan gebeuren.

goedkoop en goed

goed en goedkoop

Uitstekend afgehandeld een bedrijf met ruime keuze ,maar jullie website is onbereikbaar . Alleen jullie bezorging met de DPB is een helaas een afgang. Mijn vrouw is ongeneeslijk ziek ligt 24 is of in bed. Ik ben thuis,er is tussen 12.00 uur en 14.00 uur een verpleegster en een schoonmaakster aanwezig. Ik heb op de deur een Vidoe deurbel,en de bezorger stuurt een email rond 12.30 uur dat hij ons niet thuis trof.???????? Daarna heb ik zelf moeten uit zoeken na twee dagen waar die bezorger het pakket had afgeleverd want een berichtje had hij ook maar even vergeten waar het pakket was afgeleverd.???? En dat bedrijf is totaal onbeikbaar om een klacht in te dienen,ik was er niet zo blij met deze bezorger.

Nog niet geprobeerd

De aanhangwagen arriveerde onaangekondigd een dag eerder dan aangegeven. Toevallig was net de corona-crisis begonnen, waardoor we thuis waren. Anders had men voor een dichte deur gestaan. Door diezelfde corona-crisis is het geplande gebruik van de aanhanger uitgesteld, dus we hebben hem nog niet eens uitgepakt, laat staan geprobeerd. Derhalve nog geen idee over kwaliteit en hoe hij bevalt. Vandaar deze ruime voldoende, welke ook zomaar kan veranderen naar goed of slecht.

snel en niet te duur

Erg prettig, vlot en buitengewoon netjes geprijsd.

Goede webwinkel

Snel te bestellen en ook snel geleverd. Prima verpakt.

zeer goed

snel en correct, een aanrader

Top!!!!

Binnen de afgesprokentijd netjes mijn bestelling ontvangen!

uitstekend bedrijf

snelle levering en goed verpakt top bedrijf

correcte levering

correcte levering

Waar voor je geld

Aanhanger besteld geleverd zoals verwacht prima aanhanger in goede staat en compleet geleverd. Zeer tevreden

Trage levering maar goede prijs/kwaliteit

De eerste levering werd met schade geleverd. De tweede levering was correct alleen jammer dat de bevestigingsbouten voor jet disselwiel niet worden meegeleverd. Dus apart naar de winkel en weer een dag verder. Dit moet toch anders kunnen!!!

Voortreffelijk

Goedkoop, snel, goed

Prima aanhanger en goede service...

Mooie overzichtelijke site en zeer makkelijk te bestellen en bij vragen zeer behulpzaam. Zou voor een lichte aanhanger zeker nogmaals bestellen...

goed betrouwbare en snelle afhandeling

Alle correspondentie verliep uitstekend, snelle levering en prima prijs kwaliteit prestatie. Kortom ....zeer goede deal.

Alles super correct geleverd

5 dagen na bestelling mooie aanhanger, geleverd zoals verwacht, bij het uitpakken ontdekt dat neuswiel niet geleverd was, dit gemeld en zonder discussie binnen 3 dagen alsnog geleverd. Dikke duim.

Topbedrijf

Snelle verzending en maakt beloftes waar

...

........

Prachtige aanhanger voor een mooi prijsje

Mooie aanhanger die je rechtop kan zetten met opvouwbare dissel , ideaal met weinig ruimte in de garage. Heb er één met extra borden en een huif erop,ideaal achter de personenauto en voor die prijs verder nergens te krijgen..top

Alles ok verlopen

Goede website en levering

Slecht. Totaal de verkeerde artikel ontvangen. Steunpoot besteld en ontvang een koffer.

Slecht en bestelling duurt te lang voordat je het ontvangt. Ik zou niet meer bij unitrailer bestellen. Is iets goedkoper maar levertijd is langer omdat het van Polen af moet komen.

Kuznicza 6 -8

21-040 Swidnik

+31 30 3100444

Over UNITRAILER

De aanhangwagens en onderdelen voor de aanhangers die beschikbaar zijn in de online winkel UNITRAILER worden gekenmerkt door de beste kwaliteit. Wij bieden u een ruime keuze aan accessoires voor trailers zoals: wielen, neuswielen, assen, lieren, verlichting en trailers. Wij bieden u producten van bekende fabrikanten en producten die door ons zijn vervaardigd. Aanhangers en onderdelen voor trailers kunnen op een zeer eenvoudige manier worden gekocht. In onze online winkel kunt u betalen via bankoverschrijving of online betaalsystemen. Profiteer van ons aanbod en winkel comfortabel: zonder uw huis te verlaten, 24 uur per dag! Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en bestsellers.