Laden reviews...
67 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Over het algemeen melden klanten snelle levering en een goede prijs-kwaliteitverhouding. De meeste reviews prijzen vriendelijk personeel en duidelijke communicatie. Een klein aantal bestellingen kende vertragingen of beschadigingen, maar deze werden opgelost. De algemene ervaring is positief.
Makkelijk bestellen en snel geleverd
27 October 2020
Dirk
Hellevoetsluis
Beste Dirk,
Team Klantenservice
Ik zeer tevreden over de licht gewicht aanhanger opklapbare en ook een snelle levering en goede contact over de levering Mvg René en Glenn
24 October 2020
Richard
Lison
Beste Richard,
Team Klantenservice
Goed product netjes op tijd geleverd en alles keurig af gewerkt.
18 October 2020
Ben
Essen
Beste Ben,
Team Klantenservice
Doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen
12 October 2020
Seppe
Ulicoten
Beste Seppe,
Dank je wel voor uw mening.
Team Klantenservice
Mijn ervaring is goed , communicatie ging goed . De levering was ook keurig op tijd . Als opmerking heb ik wel dat de verpakking wat steviger mag zijn . De onderdelen vielen er uit tijdens het bezorgen . Gelukkig was alles nog wel compleet . De geleverde spullen zijn wel heel goed !
6 October 2020
Tonny
Hengelo G
Beste Klant,
Bedankt voor uw beoordeling.
De leverdatum van elke bestelling is 6 werkdagen, 1 dag voor
inpakken, administratie en verzenden en 5 werkdagen voor levering. Op maandag 21-09-2020 hebben wij de betalingsbevestiging ontvangen en op 25-09-2020 15:30:14 uw pakket was bezorgd. De zending is op tijd aangekomen. Onze excuses voor deze onduidelijkheid, indien u vragen heeft dan kunt u het best telefonisch contact met ons opnemen. Hopelijk krijgen wij nog een kans om uw mening over onze service te verbeteren.
Prima trailer/Prima service en communicatie, hartelijk dank
1 October 2020
P Haga
Drachten
Beste P Haga,
Dank je wel voor uw mening en de hoge beoordeling.
...
30 September 2020
Andries
Alphen aan den Rijn
Beste Andries,
Bedankt voor je beoordeling.
Team Klantenservice
Heldere webshop, overzichtelijk assortiment tegen prima prijs. Bestelproces prima. De levering via Raben (transport) is echter minder helder, de geplande levering was 24-9, levering was uiteindelijk 28-9 zonder enige tijdsindicatie of zekerheid dat dit ook de datum is. Deze transporteur is niet echt op de particuliere consument gericht. Enfin, vragen werden helder beantwoord door de helpdesk van Unitrailer. Bij een verbetering van de levering de 5 * zeker waard.
28 September 2020
Frits
Reuver
Beste Frits,
Bedankt voor uw mening en het delen van uw ervaring. Wij doen ons best om klanten tevreden te houden maar Raben is onafhankelijk bedrijf en soms de levering het hangt niet van ons af.
Team Klantenservice
Goed en snel bedrijf Levering is snel gegaan Klantenservice is ook vriendelijk Mooie producten Echt vertrouwd om hier een mooi aanhangertje te bestellen voor weinig geld
26 September 2020
Manfred
Meppel
Beste Manfred,
Dankjewel voor de hoge beoordeling.
We zijn blij dat u tevreden bent met onze producten.
Team Klantenservice
Goede website en orderbegeleiding en snelle aflevering, Product(aanhangwagen) ziet er goed uit.
10 September 2020
Jo
Venlo
Beste Jo,
Het is fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en onze producten.
Team Klantenservice
Aanhanger besteld en tijdens aankoopproces telefonisch contact gehad met Radek. Verliep prima, waarna definitief besteld en betaald. Unitrailer neemt vervolgens contact op omdat 1 onderdeel ontbreekt. Moet ik enkele dagen op wachten zo werd mij verteld. Klopt ook want Radek belt uit zichzelf 2 dagen later op dat bestelling nu compleet is en uitgeleverd wordt. Vervolgens 5 dagen later keurig op een pallet thuisbezorgd gekregen door firma Raben (was ook via track & trace te volgen). Als ik dan toch een verbeterpunt moet noemen dan is het het ontbreken van een instructie/montage handleiding (al kwam ik ook zonder er prima uit).
29 August 2020
jan
Middelaar
Geachte heer Jan,
Het is fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Dankjewel voor de hoge beoordeling.
Team Klantenservice
Wij hadden schade aan de aanhanger maar dit hebben ze super opgelost
29 August 2020
saskia mulder
Bergen L
Beste Saskia,
Dankjewel voor de hoge beoordeling.
Team Klantenservice
is moeilijk telefonisch contact te krijgen
26 August 2020
MGH
zevenhoven
Beste Klant,
Kunt u alstublief aangeven wanneer u heeft geprobeerd telefonisch contact met ons op te nemen? Onze klantenservice is bereikbaar vanaf maandag tot vrijdag van 8 tot 16.
Team Klantenservice
Keurig op tijd en ziet er goed uit
16 August 2020
Ben Stigter
Laag-Zuthem
Beste Ben Stigter,
Het is fijn om te horen dat je tevreden bent.
Team Klantenservice
De levering en de aanhanger is super maar er wordt niet gereageerd op een schadeklacht (achterklep) deze was al beschadigd omdat hij ook zo op de pallet stond...was dus niet zichtbaar (pas na volledig uitpakken)...graag zou ik toch nog een reactie ontvangen!
11 August 2020
Kok Westerman
Hamont-Achel
Bij vragen of onduidelijkheden kan je altijd contact met ons opnamem via telefoon of per e-mail.
Team Klantenservice
Kwalitatief en prijs zeer goede aanhanger, levertijd zeer snel. Transport pallet was beschadigd waardoor aflevering moeilijk ging en achterbord wat krassen had. Misschien handig om tussen de pallet en de aanhanger iets te doen tegen het beschadigen. Zeer tevreden!
5 August 2020
Robin
Heerhugowaard
Dank U wel voor uw feedback en tips dit zal ons helpen onze service te verbeteren.
X
30 July 2020
Paul
Geldermalsen
Beste Paul,
Super.
Team Klantenservice
Deze week mijn aanhanger mogen ontvangen. Qua prijs kwaliteit verhouding een mooie trailer. Ook hoe de aanhanger geleverd wordt verdient lof, alles netjes verpakt zodat de kans op beschadigingen geminimaliseerd wordt. Voor Unitrailer zijn er nog enkele verbeterpuntjes door te voeren: • telefonische bereikbaarheid slecht. • had aanhanger besteld met steunpootjes aan de achterzijde aanhangwagen, hiervoor ontbreken echter voorgeboorde gaten, dus dien je zelf hiervoor de gaten te boren. In de website staat dit nergens vermeld. • Tijdens het bestelproces zou ke gevraagd worden naar de gewichtsklasse van de aanhangwagen, deze vraag niet tegen gekomen. • voor de levering stuurt Unitrailer je een track&trace link van 6 vervoerders, ga zelf maar uitzoeken welke je Moet hebben, veel site’s van de vervoerders In het Pools. Nadat de juiste vervoerder gevonden is, is het niet duidelijk wanneer de aanhanger geleverd wordt. De aangegeven leverdag wordt niet gehaald, er wordt niet gecommuniceerd dat de aanhanger een dag later komt, ook is geen tijdstip bekend. Al met al een goede aanhanger gezien de prijsstelling, alleen het verkoop / leveringsproces verdient nog aandacht op diverse onderdelen,
26 July 2020
MLM
Venlo
Hartelijk dank voor deze zeer uitgebreide beoordeling en duidelijke feedback. Dankzij uw mening kunnen we onze service verbeteren.
Team Klantenservice
Bedrijf is zowel telefonisch als per mail lastig bereikbaar. Telefonisch wordt nooit opgenomen, terugbellen gebeurt erg laat en medewerker praat moeilijk Nederlands. Email contact gaat te lange tijd overheen. Deze punten kunnen volgens mij makkelijk verbetert worden. Product overigens prima in orde.
J.H. Lenaers
Drunen
Om te een betere dienstverlening te leveren zijn we bezig met uitbreiding van ons team.
Team Klantenservice
snelle levering en werd gelost op de plaats waar ik wilde . verder was alles zoals besteld
gustaaf peeters
ranst
Beste Gustaaf Peeters,
Het is fijn om te horen dat je tevreden bent.
Team Klantenservice
Erg blij met mijn aanhanger met huif. Lekker ruim en licht. Hij was beschadigd geraakt tijdens het transport maar dat is keurig opgelost!
Jeroen
Alphen aan den Rijn
Beste Jeroen,
Goed om te horen dat het goed afgelopen was.
Team Klantenservice
de bestelling van een aanhanger verliep zeer soepel. Meteen na de betaling werd de order in gang gezet. Op vrijdag besteld en op dinsdag voor de deur afgeleverd. Het gehele transport proces is helder en compleet.
15 July 2020
Floris
Sittard
Beste Floris,
Dankjewel voor uitstekend opinie.
Team Klantenservice
Prima bakkie, en goed geleverd. Disselslot krijg ik alleen werkend.
13 July 2020
Joost
's-Hertogenbosch
Beste Joost,
Heeft u contact opgenomen met onze Klantenservice?
Team Klantenservice
De aanhangwagens en onderdelen voor de aanhangers die beschikbaar zijn in de online winkel UNITRAILER worden gekenmerkt door de beste kwaliteit. Wij bieden u een ruime keuze aan accessoires voor trailers zoals: wielen, neuswielen, assen, lieren, verlichting en trailers. Wij bieden u producten van bekende fabrikanten en producten die door ons zijn vervaardigd.
Aanhangers en onderdelen voor trailers kunnen op een zeer eenvoudige manier worden gekocht. In onze online winkel kunt u betalen via bankoverschrijving of online betaalsystemen. Profiteer van ons aanbod en winkel comfortabel: zonder uw huis te verlaten, 24 uur per dag! Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en bestsellers.
Kuznicza 6 -8
21-040 Swidnik