Snel en correct geregeld

Het was snel verstuurd en past perfect. Top

Guter service

Gute Kommunikation

Lage prijs voor goede kwaliteit

Lage prijs voor goede kwaliteit

Levering was snel, alleen slecht verpakt.

Verpakking was volgens de transporteur al stuk in Polen. Voor zware metalen voorwerpen moet een iets sterkere verpakking genomen worden. Gelukkig zaten alle onderdelen er nog in bij aflevering.

Het lijkt wel of ik een gebruikte kabelset heb ontvangen

Bestelling ging prima, maar eenmaal ontvangen leek de 12m lange 13-polige kabelboom wel gebruikt! Of hij heeft heel lang in het magazijn liggen verstoffen. Wat een vieze kabel!

Het pakket heeft even op zich laten wachten, maar verder is de service goed, klantvriendelijk en klantgericht. Uitstekend product.

Overzichtelijke site, snelle levering, goed verpakt, kwaliteitsproducten voor een schappelijke prijs.

Ten slotte kwam alles goed

wegens verkeerd land aanduiding was mijn bestelling volgens mij te laat maar een medewerker van Unitrailer maakte mij er attent op en melde dat zelf aan DHL , de dag nadien ontving ik mijn bestelling. Dank U MVG hugo

prima producten

goede levering van mooie producten

Prima levering

Klantvriendelijk, levering volgens afspraak

Een aanhangwagen besteld. Hierover eerst via telefoon vragen gesteld. Vriendelijk en adequaat beantwoord, Belt terug als ze telefonisch even niet te bereiken is. Verder via email goed bereikbaar en proactief meegedacht.

Setje aanhanger banden +velg besteld met een week in huis en kwaliteit is prima voor dat geld. Top

Snel en goed

Lekker snel, zo als afgebeeld gewoon goed spul en goede web site

Precies wat ik bedoelde

Prima prijs / kwaliteit

Goede prijs, snel verzonden.

Artikelen waren beschadigd

Twee achterlichten voor de aanhanger besteld. Helaas waren deze bij de levering al beschadigd. Een glas was gescheurd en bij een was de schroefverbinding kapot. Winkel heeft ruim assortiment en goede prijzen maar ik zal er niks meer bestellen. Omdat het zo goedkoop was doe ik mij nog niet eens de moeite om ze in te ruilen. Zonde

Prima prijs/kwaliteit

Aanhanger besteld met huif. Deze kwam uit Polen op een palet, dus wel even een paar zaken zelf monteren. De handleiding staat online op de site van unitrailer (tip vertaal deze ook even in het Engels (nu afbeeldingen met poolse tekst). De aanhanger bevalt goed tot nu toe...

100% Kwaliteit

Een nieuwe aanhanger kipp 150 met huif gekocht. Top spul ik had niet verwacht zoiets moois te krijgen. Er was een min puntje ze waren iets vergeten mee te sturen. Maar dit wordt probleem loos opgelost. Top ga zo door. Jos Henraat.

Snel levertijd en goed product

mooi spul

Goede onderdelen en accesoires voor de aanhanger en goede prijstelling. Levering redelijk snel en correct.

Prachtig

Mooie aanhanger netjes optijd geleverd enige min puntje is de aansluiting van 7 naar 13 prins deze past niet op de auto.

goede bedrijf

snel en goede bezorging

Gewoon super

Leveren precies zoals omschreven 3 tot 5 dagen. Het product is goed en was niet duur. Ik ben zeer tevreden en bestel zeker weer. Groet Johnny

Gemiste kans

Ik wilde serieus een trailer bestellen, maar met het afrekenen gaat het fout, keer op keer een storingsmelding, na 5 pogingen heb ik het opgegeven, het probleem op de chatbox gezet: geen reactie. Tot 3x toe het telefoonnummer gebeld wat boven aan de website staat: je krijgt een bandje waarop een Poolse dame iets ratelt en dan wordt de verbinding verbroken. En toen was ik er wel klaar mee en heb elders een prima trailer gekocht en ook voor een scherpe prijs.

Kuznicza 6 -8

21-040 Swidnik

+31 30 3100444

Over UNITRAILER

De aanhangwagens en onderdelen voor de aanhangers die beschikbaar zijn in de online winkel UNITRAILER worden gekenmerkt door de beste kwaliteit. Wij bieden u een ruime keuze aan accessoires voor trailers zoals: wielen, neuswielen, assen, lieren, verlichting en trailers. Wij bieden u producten van bekende fabrikanten en producten die door ons zijn vervaardigd. Aanhangers en onderdelen voor trailers kunnen op een zeer eenvoudige manier worden gekocht. In onze online winkel kunt u betalen via bankoverschrijving of online betaalsystemen. Profiteer van ons aanbod en winkel comfortabel: zonder uw huis te verlaten, 24 uur per dag! Bekijk het laatste nieuws, aanbiedingen en bestsellers.