Laden reviews...
1.900 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Consumenten beoordelen de winkel overwegend positief met snelle leveringen, scherpe prijzen en behulpzaam personeel. De bestelervaring wordt als gemakkelijk en duidelijk beschreven, met ruime keuze. Af en toe worden verpakkingsproblemen of retourzendingen genoemd, maar over het algemeen is de ervaring betrouwbaar en prettig.
,in de avond besteld en volgende ochtend reeds bezorgd
Henry
Almere
Mijn eerste (en laatste) ervaring met superfoodstore was erg slecht. De ene flater na de andere. Producten niet op voorraad terwijl ze online melden van wel (inclusief hoeveelheden). Naleveringen komen toch niet, nadat meermaals werd aangegeven dat het eraan kwam.. Zelfs komen ze nog met het bericht dat ze per ongeluk de bestelling opnieuw gestuurd hebben (huh die was toch niet op voorraad?!) en of ik hem terug wil sturen. Deze (foute) zending heb ik helemaal niet gehad.. Mijn geld van het bestelde maar niet geleverde product is wel retour op mijn rekening maar de bestelling heb ik elders opnieuw moeten doen en kwam dus te laat. Veel gedoe gehad. Ze trekken zo wel mensen aan met goedkope prijzen via google et al, maar doen valse notities van voorraden.
Beveelt niet aan
Sophie
Nijmegen
Beste Sophie,
Dank voor uw review. Vervelend om te lezen dat uw eerste ervaring met ons zo is verlopen. De communicatie rondom de voorraad, nalevering en de melding over een mogelijk dubbel verzonden bestelling is duidelijk niet goed gegaan. We begrijpen heel goed dat dit voor veel onnodig gedoe heeft gezorgd.
We willen wel benadrukken dat wij uiteraard niet bewust onjuiste voorraden tonen. Onze voorraad wordt vanuit meerdere magazijnen en leveranciers bijgewerkt. In uitzonderlijke gevallen kan daar helaas een verschil ontstaan tussen de getoonde voorraad en de daadwerkelijke beschikbaarheid. In uw geval is dat vervolgens ook nog eens gevolgd door tegenstrijdige communicatie vanuit onze kant. Dat had beter gemoeten.
Het bedrag van het niet geleverde product is inmiddels terugbetaald, maar daarmee nemen we het ongemak en de vertraging natuurlijk niet weg. Onze excuses daarvoor.
Team Superfoodstore.nl
De service is goed en de levering is snel
Alida
Vlaardingen
snel en goed
Marlene
Landgraaf
Bestelling was de volgende dag al binnen. Perfect.
Jeroen
Vught
Netjes op tijd geleverd en goed ingepakt! Dank je wel!
Jou
Capelle aan den IJssel
Snel verstuurd. Pakketje netjes aangekomen. Enige wat ik zou veranderen is bij het versturen van zo’n klein item, er een enveloppe omheen doen ipv een doosje.
Willemijn
Utrecht
Zeer goede productprijzen bij mijn aankoop, alhoewel sommige aangeboden producten nogal wat duurder zijn dan elders. Heb ik dus niet gekocht
Henk
WASSENAAR
Mooi boek besteld, snelle levering en prima service.
Maaike
Alphen aan den Rijn
Genoeg keuze, snelle levering.
1 September 2026
AJB
Maarssen
Snelle levering en hoedkoper dan in de winkels
1 September 2026
R j g
Horst
In goede verpakking en afgehaald op afhaalpunt zodat ik niet thuis moest zijn op het pakketje aan te nemen.
Johan
Zeist
Snelle levering en een prima aanbiedingen
Stephen
Oss
Snel thuis bezorgd, en product in goede staat
Loes
Neede
Pompfles hennepzaadolie fles lijkt op de site op de grote maar uiteindelijk is het een inimini flesje in het wit ! En ja als je goed kijkt staat er 100 ml maar op deze valse manier
Beveelt niet aan
Miny
Elim
Beste Miny,
Jammer om te lezen dat het formaat van de fles tegenviel. We begrijpen dat een productfoto soms een andere indruk van de grootte kan geven wanneer er geen duidelijke schaalverhouding zichtbaar is.
Op de productpagina vermelden we de inhoud in de titel van het product. In dit geval de DogSuppy Hennepzaadolie 100 ml. Hiermee geven we aan dat het om een verpakking van 100 ml gaat. We proberen klanten daarmee vooraf zo duidelijk mogelijk te informeren over de hoeveelheid die zij bestellen. Er is dan ook absoluut geen sprake van de intentie om hierin te misleiden.
Wel nemen we uw opmerking over de productfoto ter harte en bekijken we of we de grootte van de verpakking visueel duidelijker kunnen maken.
Team Superfoodstore.nl
Snel geleverd, goed product, scherp geprijsd.
Annemiek
Purmerend
Mijn hond heeft minder last van tandsteen
Kitty
Scheemda
Vlotte bezorging. Lastig de korting te honoreren.
Diny
Eindhoven
Netjes en goed verpakt
Carla
Wekerom
Website en informatie erop is erg goed, duidelijke korte beschrijvingen en eerlijk. Erg goede producten worden geleverd, geen onzin of "lokkertjes/impuls aankopen. De verpakking en verzending vd goederen is top; precies zoals het hoort, stevige dozen en inhoud kan NIET bewegen/schudden tijdens sortering of transport: Chapeau.
Juppe
Midden-Groningen
Goede vlotte levering.
M. E. A.
MEEDEN
Goede service en verder niets op aan te merken. Fijne online winkel.
Ilona
Haaksbergen
Super snelle levering En hele leuke mail contact
Anja
Utrecht
Hele fijne producten besteld die helemaal natuurlijk zijn. Goede service en mailen snel terug!
29 August 2026
Femke
Baarn
Meedenkend, snel, goede communicatie
29 August 2026
Andrea
Rotterdam
Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 50,- worden gratis verzonden.
Berg en Dalseweg 127
6522 BE Nijmegen