Altijd snel en goede producten

Volgende dag geleverd. Goede kwaliteit

Snelle levering. Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden

gewoon top super

goede producten, snelle levering

Mooie en overzichtelijke website

Alles snel kunnen vinden. Account aangemaakt, was niet noodzakelijk voor de bestelling, maar voor een volgende bestelling zal het wel makkelijk zijn.

Duidelijke website& snelle levering

De producten die ik bestelde kon ik eenvoudig vinden op de website. Fijne producten voor een goede prijs . En de levering ging supersnel .

Snel

Besteld en de volgende dag thuis.

Bestelling keurig verpakt op afspraak geleverd. Blij mee ga zeker vaker bestellen

Goede supplementen en snelle levering

altijd snel geleverde supplementen/produkten voor een eerlijke prijs en goede uitleg op de website

Supersnelle levering en goede producten

Iedere keer weer tevreden. Echt een aanrader.

Supersnelle levering

Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd.

Zondag besteld en maandag in huis. Voor mij persoonlijk hoef het niet zo snel bij een weekendbestelling.

Fijne producten en heel veel keuze. En de prijzen zijn ook fijn. En een snelle levering! Ik ben zeer content!

goed assortiment ,snelle levering.

Alles goed in gepakt en op binnen de voorgestelde tijd geleverd.

Helaas het verkeerde product ontvangen

Verkeerde product ontvangen

Ruim assortiment

Snelle goede levering

Goed leesbaar op de website en snel te bestellen. Het pakket was binnen een dag al aangekomen.

Geweldig!

Website is helder, producten prima te vinden, gratis verzending!

Great seller!

Excellent service, stock available and orders were delivered with 1 or 2 days. I highly recommend this company and would use them again. Thank you!

Producten snel geleverd en heel fijn dat je een herinnering krijgt als je bijna toe bent aan en nieuwe bestelling.

Prima webshop

Groot assortiment kwaliteitsartikelen voor schappelijke prijzen. Vandaag besteld en morgen al -keurig verpakt - in huis ! Een voorbeeld voor andere webshops !

Groot assortiment en altijd super snelle levering!

Eigenlijk heb ik nog nooit een slechte ervaring gehad met deze webshop en ik heb al best wat bestellingen geplaatst. Het hele proces loopt zeer vloeiend. Zij zijn mijn eerste keus! Een welverdiende 5 sterren rating!

Geweldig!

Ik ben zeer te spreken over uw supplementen en service, toppie!

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.