Super winkel

Mijn bestelling werd snel en keurig verpakt geleverd. De dag vertraging kwam weer eens door PostNL, of eigenlijk door de nieuwe bezorger. De prijs was heel acceptabel.

geweldig

snelle levering en betrouwbaar ruime keus.

Uitstekende service

De service is uitstekend. Het pakket is ook snel geleverd.

Kontakten vriendelijk en korrekt

Voorradadministratie en logistiek hadden beter gekund, maar problemen goed en snel opgelost.

Prima producten

Medicijn besteld en de volgende dag in huis.

Op voorraad en snelle levering

Mijn favoriete chocolade was al paar maanden uitverkocht in de reguliere winkel. Uiteindelijk online gekocht bij Superfoodstore. Levering binnen 1 dag, top!

Supersnel geleverd!!

Ik was op zoek naar vitaminen en andere supplementen voor het hele gezin en al snel kwam ik bij Superfoodstore uit. Uitstekende mogelijkheden tegen uitstekende prijzen.

Uitstekend , geleverd zoals voorzien.

De producten kende ik al ,maar hier een stuk voordeliger.

Snelle levering erg blij mee

Goed snel en goedkoop

Direct geleverd tegen een gunstige prijs

Veel keus, zeer snelle verzending!

Mijn bestelling chiazaad kwam beschadigd aan, dit werd meteen goed opgelost. Vriendelijk contact en snelle zending!

De supplementen zijn van zeer goede kwaliteit. En daarnaast wordt de bestelling erg snel afgehandeld. Geb de bestelling woensdag begin van de avond geplaatst en donderdagmiddag had ik de bestelling in huis. En dit gebeurt keer op keer. Geweldig!!!

Prima.

Prima service, goed aangekomen.

Lege producten

Mijn bestelling had ik de volgende dag al in huis. Heel erg fijn!

prima bedrijf

altijd goed en snelle verzending ,ben nog nooit teleur gesteld in wat ik heb besteld

Geweldige service

Supersnelle service en prima producten

Blij mee

Bijna overal uitverkocht dus gelukkig wel bij Superdfood

Superrrr!

Hele fijne en goede producten met een supersnelle levering.

Deze keer heel goed

Heb in het verleden wel vaker lang moeten wachten op Pakket en antwoord. Deze keer heel goed, dus ga ik hier weer vaker bestellen.

Prima producten super snelle levering

Ik zou er zeker weer bestellen

Binnen 1 dag geleverd in goede staat.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.