Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering en goede service

Altijd direct geleverd en bij eenmaal product vergeten toe te voegen de volgende dag alsnog geleverd.

Geweldige produkten

Fijne producten en snel geleverd.

Overduidelijke website met scherpe prijzen en levering volgens afspraak.

Zoals hierboven beschreven. Duidelijke website, scherpe prijzen en levering volgens afspraak.

Super tevreden

Zeer goede service en super snelle bediening, een zeer tevreden klant, doe zo verder, TOP

Uitstekende service

Ik had creme honing van Traay besteld Maar de deksel zat er niet goed op met als gevolg dat er een flink gedeelte door de doos ging ,de klanten service gebeld en ze hebben heel netjes het bedrag van de honing in mindering gebracht dus top service!!!

Perfecte bestel ervaring

Goede producten, duidelijke website, goed en vlot verpakt en verstuurd. Top!

Goedevproducten, snelle levering

Goede producten, redelijke prijs en meestal zeer snelle levering. Top!

Mijn pakketje was niet bezorgd maar dat lag uiteindelijk niet aan hun. Ze belde netjes terug en zeer vriendelijk

Goed snel

Snel besteld via de website, die overzichtelijk is. En snel geleverd.

Fantastische producten

Goede producten en dat voor een eerlijke prijs.

Er was iets mis gegaan maar na een berichtje kreeg ik direct reactie en het juiste artikel nagezonden zonder gedoe.

Snel in huis

Onze eerste ervaring met deze webshop en alles in orde. Snel geleverd ook. Tevreden dus!

Bestelling kwam snel maar kreeg product over de houdbaarheidsdatum

Slecht ivm houdbaarheidsdatum

Positief

Bestelling volgende dagl ontvangen.

Snel en betrouwbaar

Besteld en bezorgd als geschreven

De bezorging van het bestelde product was prima en van de kwaliteit had ik een goede indruk

supersnelle levering van super producten

Tulsi thee van Organic India is unique

Prima service.

Na bestelling, zeer snel geleverd.

Scherpe prijs, perfecte service en volgende ochtend al in huis.

Scherpe prijs, perfecte service en volgende ochtend al in huis. Kan niet beter !

Goede kwaliteit en snelle levering

Ruim assortiment gezonde voeding voor betaalbare prijzen.

toppie

goede producten,en snel geleverd. Waar velen webshops een voorbeeld aan kunnen nemen.

Pakketje is niet geleverd

Pakketje is niet geleverd

Acuraat en punctuel aanpak

Fijne

Ik ben omzettend goed geholpen, echt een fijne ervaringen deze service van harte aanbevelen.

Heel snel!!

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.