Snel en goedkoop

Ik heb verschillende producten nodig gehad en ik kon alles bij superfoodstore tegelijk bestellen. Bestelling was de volgende dag hier. Ben tevreden!

snelle bezorging

Snel en goed

Super snel geleverd!

Snelle levering, netjes verpakt en producten met nette prijzen. Tevreden klanten, we bestellen hier graag weer een keer.

vlotte afwerking

alles keurig op tijd , ook van post.nl

Uitstekende kwaliteit en snelle service.

Binnen 2 dagen bezorgd, echt uitstekend. Lagere prijzen dan elders anders en net hetzelfde kwaliteit. Hier ga ik meer bestellen.

Snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling!

Precies zoals ze zeggen. Besteld en volgende dag in huis, nou ja als ik thuis was geweest ;) Prijs voordelig in vergelijking met andere verkopers.

Gewoon correct

De juiste producten de volgende dag geleverd.

Super service

Na ontvangst van beschadigd artikel, direct contact en snelle oplossing. Dag later remplaçant ontvangen. Super service.

Uistekende ervaring

Super snelle levering!

Supersnelle levering.

Tot nu toe had ik al mijn bestellingen de volgende dag of op zijn laatst de daarop volgende dag binnen. Maar meestal was het de volgende dag al. Top!!

Snelle levering van producten van goede kwaliteit.

Zie boven.

Snelle levering en niet al te duur

Snelle levering en goede producten. Ik had smoothies besteld en die kwamen gekoeld binnen. Dus helemaal top! Volgende keer bestel ik zeker weer bij superfoods!

S avonds besteld, volgende middag in huis

Super snel en de beste prijs

Super snelle levering

Mijn bestelde product was de volgende dag al binnen.

Supersnelle levering

S'avonds besteld, de volgende middag al geleverd. Bestelling was goed verpakt.

Snelle levering.

Niet tevreden.

ik heb desem besteld en 1 pakje is maar tot 04-04-2023 goed en het tweede pakje is maar tot eind 04-2023 goed. Voor 2 personen is dat niet goed want ik bak maar 2 broden per week. De andere spullen waren wel goed.

Makkelijk bestellen, snelle verzending, goed prijs

Besteld en snelle levering.

Nette en Snelle levering

Prima geregeld

goed bevallen: simpel besteld, snel bezorgd

volgende dag al ontvangen via PostNL-afhaalpunt.

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.