Snelle en goede levering, in 1 woord: prima.

Snelle en goede levering, in 1 woord: prima.

Prima alles goed gegaan en snel geleverd.

Makkelijke site goed overzicht producten en snelle verzending

Helaas mijn pakket vandaag niet gehad. Wat altijd kan gebeuren. Ik belde en er werk meteen heel vriendelijk en super actie ondernomen. Ik ben dit niet gewend van bedrijven en ben er zeer over te spreken. Top service! Heb hier al eerder besteld en ga het ook blijven doen!

Snel en goede service

Prima kwaliteit, snelle levering

Uitstekende afhandeling van de bestelling!

Vlot en keurig op tijd ontvangen.

Duidelijk, goed en snel.

Duidelijke website, goed assortiment, prima informatievoorziening, snelle levering.

Zeer goedkoop en snelle levering

Betrouwbaar

(Er zaten oa. twee flesjes olie in glas, los in, van 250 ml los, samen met nog wat potjes van kunststof. Aan de zijkanten was het doosje gevuld met rand van plastic met lucht. Ik dacht toen wel, als er evt. gegooid wordt met het pakket, of het hard valt, kunnen ze misschien kapot gaan.) Perfect en snel geleverd. Veel keus in artikelen, betrouwbaar, fijn.

Goede prijs en snelle levering

Snel besteld en geleverd. Prima!

Fantastisch!!!

Allereerst een zeer snelle levering en artikel dat ik heb gekocht is boven verwachting. Zeker het aanbevelen waard.

Supersnel

De ene dag besteld, de volgende dag geleverd en dat in de decemberperiode!

snelle levering, ook rond de kerstdagen

snelle levering, ook rond de feestdagen Goed verpakt in stevig doosje

Duidelijke website en snelle levering

Makkelijk bestellen, goede producten en zeer snelle bezorging. Ik blijf terugkomen voor de nabestelling van mijn vitamines

Beste online site

Snelle levering en achteraf betaling ruimte assortimenten

Snelle, accurate levering

Goed en betrouwbaar.

Regelmatig een order geplaatst. Altijd een snelle levering. Ook telefonisch goed bereikbaar en behulpzaam.

Gewoon super

Super snelle levering.

Uitstekend.

Prima product. Levering op afgesproken tijd. Ga zo door!!!

Bestelling werd snel afgehandeld en binnen twee dagen afgeleverd.

Betrouwbare service.

Goede service zoals beloofd. Snelle correcte levering. Goed verpakt. Informatie fantastisch

Duidelijke website

Super snelle levering

Snel geleverd zelfs met de kerstdagen. Super dus.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.