Laden reviews...
1.893 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Consumenten beoordelen de winkel overwegend positief met snelle leveringen, scherpe prijzen en behulpzaam personeel. De bestelervaring wordt als gemakkelijk en duidelijk beschreven, met ruime keuze. Af en toe worden verpakkingsproblemen of retourzendingen genoemd, maar over het algemeen is de ervaring betrouwbaar en prettig.
Goede prijs, snel geleverd. De schoenen zijn echter stug, ik denk niet dat ze zachter worden aangezien die zijn van plastic gemaakt (niet van leer), iets die op de doos als 'voordeel" wordt gepresenteerd onder de bewering dat zo zijn ze "makkelijk te vegen om die schoon te maken". Ik hoop dat ik kan ze aan wennen en dat de elastikjes die als veters fungeren zachter worden (en als ze ooit uberhaupt ooit zachter worden, kun je ze niet regelen vaster of minder vast, die zijn standard zoals ze zijn, niet regelbaar), want die zijjn (persen) ook heel hard op mijn voet en mijn bloed circullatie snijden. Misschien is het een kwestie van wennen. De winkel zelf is een goede winkel. Ik bevel de winkel aan, echter niet de schoenen. (Slips-ins van Skechers)
Costel
Den Haag
Een voor mij bekend product, tarwegluten, besteld. Dit is op de afgesproken dag in een pakketautomaat bezorgd. Verpakking prima in orde dus niet te groot en onbeschadigd.
Elizabeth
Garmerwolde
Alles zeer goed verlopen
D
Soest
Kan nog geen mening geven. Maar het product was de volgende dag al binnen!
Jo
Eindhoven
Goedemiddag. Voor het eerst bij Superfood besteld. De dag daarna was mijn bestelling geleverd zonder poespas. Betaling achteraf is geen probleem en geen verzendkosten. Kortom we blijven een vaste betrouwbare klant!
Y.S
Almere- Poort
Jacqueline
NOORD-SCHARWOUDE
Ik was op zoek naar een bodycreme die goed uit een test was gekomen. Zij hadden deze en ik had het de volgende dag al ontvangen.
Bernadette
NIJKERK
Aad
Ridderkerk
Zo snel heb ik nog noooit een pakket ontvangen , dan bij superfosfaat store !
Corrie
Corrieroeleveld9@ hotmail.com
een dikke 10 voor Superfoodstore.nl
Jan Simon
Monnickendam
Zie hoofdregel.
A.
T.
Duidelijk en overzichtelijk en snel levering
Rina
Hoogwoud
Zeer tevreden en supersnelle bezorging.
Hans
Ravels
Margriet
Wierden
Zie hierboven En gewoon een andere bezorger aantrekken, zoals bijv. DHL
Beveelt niet aan
Jaap
Zwolle
goede verpakking niet te groot. snel bezorgd volgende dag. goede communicatie.
thea
velp
Snel opgestuurd; goede kwaliteit/prijsverhouding. Het enige jammere is dat Post.NL weigert om bij mij thuis te bezorgen.
17 July 2026
Lucia
Den Haag
Ik ben heel tevreden over de service. Honing was heel goed verpakt. Gr. Ilse
17 July 2026
Ilse
Rotterdam
It was easy and trusted experience shopping at Superfoods.nl
Venkata
Zaandam
Goed en snelle service
Natasha
Helmond
goed en op tijd
H.
Bergeijk
Wat het product betreft,dat is afwachten,heb het nog maar een paar dagen
Betty
Tongeren-Borgloon
Supersnelle service. Aanrader.
EviNL
Zeist
Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.
Berg en Dalseweg 127
6522 BE Nijmegen