Laden reviews...
1.889 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Consumenten beoordelen de winkel overwegend positief met snelle leveringen, scherpe prijzen en behulpzaam personeel. De bestelervaring wordt als gemakkelijk en duidelijk beschreven, met ruime keuze. Af en toe worden verpakkingsproblemen of retourzendingen genoemd, maar over het algemeen is de ervaring betrouwbaar en prettig.
Wat ik vervelend vind is de late bezorging, masr dat kan aan Post Nl liggen op dit moment, want ik heb uitstel van bezorging gekregen vorige week en hoop ze asap te ontvangen!!!!
Lucia
Leeuwarden
Snelle service.
Lineke
Nieuwerkerk aan den IJssel
Prima en snelle levering.
Joke
Ridderkerk
Snel geholpen (via een appje), de bestelling werd snel verzonden en was de dag erop in huis. Helemaal goed!
Diana
Eindhoven
Dit is de eerste keer dat ik bij Superfoodstore heb besteld. Alles ging van een leien dakje. Dus ik kan alleen maar zeggen dat het allemaal goed is verlopen.
Sylvia Gwen
Den Haag
Volgende dag in huis
Esther
Hoorn
Fast delivery, high quality, alles good.
Dmytro
Poortvliet
Het was voor mij de laatste keer dat ik hier bestel
Beveelt niet aan
Edward
Apeldoorn
Dag Edward,
Bedankt voor je review.
Het klopt inderdaad dat we een minimaal bestelbedrag hanteren: dit met het oog op milieu, om onze ecologische voetafdruk zoveel mogelijk in toom te houden.
Fijn dat je inmiddels je pakket hebt mogen ontvangen. Hopelijk is de levering naar tevredenheid verlopen.
Met vriendelijke groet,
Team Superfoodstore.
Voldoet aan verwachting
M.G.
Harkstede
Ik zal zeker weer bestellen.
Manfred
Nuenen
Perfect.
Anne-Mieke
Hilversum
Uitgebreid assortiment Snel geleverd
c
Soest
Snelle verzending, ruime keuze en leuke prijs.
20 June 2026
Carola
Kaatsheuvel
Heel tevreden met de klanten service. Er was een fout gemaakt in de webshop. Het verkeerde product gestuurd. Marlieke heeft dit heel snel afgehandeld.
Anna
Huizen.
Snel en eenvoudig
Frans
Zeewolde
Het hele traject snel en zorgvuldig. Prima dus.
R
Winschoten
Zet tevreden over de webshop, het assortiment is reuze, afhandeling, betaling en verzending en de kwaliteit van de artikelen. Super
Brigitte
hoorn
Produkten komen snel aan en zijn prima!
Desiree
Baarlo
Vlotte levering!
Lilian
Breda
In de avond besteld, volgende dag binnen.
Jeroen
Breda
Supersnelle levering
Monique
Rotterdam
Attent in het berichten dat de medicijnen er weer zijn. En sneelle verzending. Bedankt
Ria
Sassenheim
Bestelling ging vlot, levering ook.
L
Maastricht
Snel, goede spullen, prima verpakt. Klasse!!
Edith
Haarlem
Er was een probleem bij de bestelling, maar dat werd heel snel opgelost.
17 June 2026
Jane
HEEMSTEDE
Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.
Berg en Dalseweg 127
6522 BE Nijmegen