Overzichtelijke website en super snelle levering

Vandaag gekocht, morgen in huis

Ik ben blij met alles. De prijs van het product, de snelheid van de levering en de kwaliteit van het product.

uitstekend

uitstekende dienstverlening en snelle uitlevering van opdrachten.

Netjes en snel bezorgd

Goede website en zoekfunctie, bestelling makkelijk geplaatst en snel bezorgd.

Shampoo die niet meer in de winkel ligt gelukkig hier bofte koop.

Snel bezorging

Netjes verzorgd!

Een foutje met de adressering is snel verbeterd en opgepakt waardoor ons pakketje slechts net één dag vertraging aankwam!

Product goed. Verpakking en bezorging goed.

Heldere webiste en snelle levering

Prima levering

Was weer in orde

supersnel geleverd, prima!

Deze website bevalt erg goed.

Goedkoop en vlot ingepakt en bezorgd!

Mijn favoriete vitamines voor een voordelige prijs en snelle levering! Helemaal top!!

Snelle levering en heel fijn product. Komt zeer overeen met de site

Vlotte levering

Alles was perfect

De levering was zeer snel en goed verpakt.

Geen idee

Geen idee, ik heb mijn bestelling nog niet ontvangen...

zeer snelle levering.

Correct en altijd op tijd

Snel geleverd. Post.nl mijn favoriete pakjes verzorger.

Correcte service.

Dik ok.

Snelle en correcte levering.

In het weekend besteld, maandag al geleverd.

omschrijving klopte niet

produkt(en) werd omschreven als zachte douche / bad spons ze bleken echter bijzonder ruw te zijn.

Schnelle Lieferung

Habe zum ersten Mal gekauft, hat alles super geklappt

Super leuk winkelen

Eerste maal besteld en al direct nieuwe vaste klant, bestel zeker nog.

Juiste producten en snelle levering!

Sonett heb ik in Duitsland voor eerst gezien. Super fijn product. En bij Sommige perforators hebben ze enorm assortiment en leveren ze heel snel. Heel fijn en aanrader voor iedereen die dit merk wil gebruiken. Met name vlekkenverwijderaar is heel goed.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.