snel

goed verpakt en kunnen ophalen op mijn afhaalpunt

geweldig

supersnelle levering

In alle opzichten prima.

1e keer supplementen besteld. Goede prijzen en een snelle levering. En de mogelijkheid om achteraf te betalen. Dat is best handig als je geen iDeal/Wero gebruikt.

Goed product, supersnelle verzending !

Duidelijke uitleg bij de aangeboden producten. Gebruiksvriendelijke website. Snelle verzending. Topfirma !

Supersnel!

Snelle verzending, goede prijzen, altijd goed!

snelle verzending

kwaliteit

Helemaal goed

De aluonblokken zijn super als deo. We gebruiken ze al jaren naar volle tevredenheid

Fijne snelle levering.

snelle levering, prima producten

Zo besteld en zo in huis. Heel vlot. Fijne producten die je echt helpen.

snel en goed

Snelle levering. Na inpakfoutje goed contact met de klantenservice

Ik heb helaas niet alles kunnen krijgen, maar wat ze hadden was snel geleverd.

Snelle levering en prima prijs

Snelle levering en prima prijs

Echt goed, vertrouwd!

Bestel niet zoveel, maar het voelt gelijk goed. Geven de nodige korting en de bestelling komt verzorgd en snel thuis.

Conform verwachting

De medicijnen zijn conform verwachting geleverd.

Betrouwbare webshop

Groot assortiment, snel en netjes verzonden.

Bestellen is makkelijk en snelle levering

Goede product

Snel en makkelijk

Niks te klagen

Helemaal top Zeer snelle levering

Allergisch reactie

Helaas alsnog een allergische reactie.

Smaakt niet naar het soort fruit vinden wij

Goed verzorgd

Super!!

Er was iets mis gegaan met mijn mailadres, waardoor ik geen track en trace bericht kreeg. Ik heb gebeld, er werd direct opgenomen en ook meteen opgelost!

Goed geleverd volgens tijdplanning

Alle producten aanwezig

Uitsluitend

Was iets mis gegaan met de levering. Online werd dit heel klantvriendelijk opgelost.

Erg goede service

Er miste 1 product in mijn bestelling. Bleek toch niet op voorraad. Code gekregen voor 1x gratis verzenden. Zodat ik het product later kon bestellen zonder extra verzendkosten te betalen. Top service!

Zeer snel en accuraat

Vitamines besteld en een dag later al ontvangen. Grote sortering

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.