Super snel en goed geleverd

De website is duidelijk en er is zeer veel keus, aanbod

Prima producten!

Prima producten voor een goede prijs. Snel verzonden en stevig verpakt. Uitstekende informatie op de website. Alles in orde.

Snelle levering binnen een dag!

Voor een lever cleanse had ik binnen korte tijd producten nodig die ik nog miste. Overzichtelijke webshop, veel keuze en snelle levering.

Levering binnen 24hr en producten naar wens, top.

Geen ervaring

We kregen bericht dat mijn bestelling is afgeleverd echter we hebben niets ontvangen. Dus op dit moment geen positieve ervaring.

Binnen een dag in huis.

Tevreden

Website is makkelijk te navigeren en snelle levering

Supersnel

Makkelijk bestellen en supersnel geleverd

Super bedrijf.

Goede service. Aardige medewerkster aan de telefoon gehad die de gemaakte fout direct hersteld heeft. Super.

Tevreden klant

Ben erg blij met het bestelde en de levering echt snel ontvangen top

Snel en efficient !

Goede producten. De A.Vogel herstellende crème voor de huid is super.

Goede service snelle levering

Levering is enorm snel! En goed

Snel bezorgd

Betrouwbare site, snel bezorgd.

Goede producten, snelle levering

Ik koop hier biologische producten die ik dagelijks gebruik. Het aanbod van biologische producten is behoorlijk gevarieerd en voor een goede prijs. Klantenservice is vriendelijk en oplossingsgericht. Hele snelle levering.

Goede kwaliteit en snelle levering

Super blij met mijn tea tree gel , gebruik hem al heel vaak en helpt heel goed voor mijn eczeem

Altijd snelle levering

Verrassend

Ik was aangenaam verrast hier de producten van Lichtwesen te vinden en dat ook nog voor een heel goede prijs. Plus super snelle levering

Mooie producten, geweldige service

Uitgebreid assortiment, fijne producten en goede service

Alles goed

tevreden met het product en supersnelle levering.

Goeie kwaliteit en super snelle levering

Superfoodstore heeft ene groot assortiment met een goede prijs kwaliteitverhouding.

Goede service mooie producten

Duidelijke website,mooie producten en betaalbaar.goede service snel bezorgd. Ik raad het aan.

Supersnelle levering

Goede producten snelle levering. Prettige ervaring. Hou dat vast, deze service is zeldzaam aan het worden.

prima afhandeling van het gekochte artikel...

besteld en snel geleverd

Een uitstekende ervaring

Producten besteld volgende dag geleverd erg tevreden.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.