Zeer snelle levering en een goede prijs

Zeer snelle levering en een goede prijs

Goed bedrijf

Snelle levering . Scherpe prijzen.

Alles goed verpakt, alles wat ik had besteld is geleverd.

Jammer dat ik voor €75,- moet bestellen voordat het gratis verzonden wordt. Geweldige producten van Earth line. Aanrader.

Duidelijke informatie, snelle levering.

Bestelling en levering prima verlopen.

Altijd volgens de beloften! Ene dag voor 21 uur bestellen, volgende dag in huis!

Bezorgd door PostNL, ook altijd goed en netjes!

Alles verliep naar wens

kon producten makkelijk vinden en de afronden ging ook zonder problemen.

Gewéldig !

Heerlijk snelle levering , flessen zorgvuldig verpakt , alles zag er zó verzorgd uit , er was duidelijk met liefdevolle aandacht aan gewerkt , héél hartelijk bedankt en graag tot een volgende bestelling !

Ongelofelijk perfect

Al een aantal jaren bestel ik bij jullie. Mijn bestellingen worden steeds gevarieerder omdat ik jullie breed assortiment steeds meer ontdek. En de stiptheid van levering is perfect! Ik zou gewoon wel een kijkje willen nemen in jullie “winkel” om te zien hoe zo’n groot bedrijf eruit ziet. Hopelijk worden jullie niet overgenomen door een chinees oid bedrijf Succes

Correct, snelle levering, goede website

zie hierboven

Goede producten

Super superfood

Altijd correct

Prijs is goed en super snel geleverd

Snelle levering.

Goede service. Niets op aan te merken.

Goede supplementen

Goede supplementen, met name liposomale

Alles oké

Snelle correcte levering!

In het weekend besteld, maandag al in huis! Grote klasse!

Geen ervaring

Heb nog niet gebruikt maar gelet op de recensies ga ik ervan uit dat het succesvol zal zijn.

Alles ok.

Mooi op tijd geleverd, alleen was de verpakking aan de grote kant.

Mooie producten en snelle levering

Mooi aanbod van biologische en duurzame producten. Supersnel geleverd.

Eerlijke prijs snelle bezorging en compleet assortiment

Eerlijke prijs snelle bezorging en compleet assortiment.

Prima snelle levering

Snelle levering, niets op aan te merken.

Geweldige cacao poeder

Top kwaliteit cacao poeder

Heel veel producten in 1 winkel

Veelzijdig en ruim aanbod van biologische levensmiddelen. Snelle en correcte verzending. Heerlijk om zo boodschappen te doen.

Betrouwbaar

Schade gehad met 8 flessen, door transport maar keurig weer opgelost. Ben dus een tevreden klant.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.