Breed assortiment en snel bezorgd.

Veel te dure porti kosten. kan voor minder.

Op tijd geleverd- maar veel te hoge porti kosten - kan ook voor 2,95E = niet correct tav urgentie medicatie.

Supersnel en zonder problemen

De volgende dag bezorgd en zonder problemen

Alles naar verwachting

Heel erg tevreden, vrijdag besteld, zaterdag in huis. En minder betaald dan bij andere aanbieders. Volgende keer zeker weer bij Superfoodstore!

Mooie prijs voor goede producten

Snelle levering van de bestelde producten. En nog voor een goede prijs ook!

Snelle levering en uitstekende prijzen

Snelle levering en uitstekende prijzen

Snel en correct

Ik kreeg wat ik vroeg in één dag.

Ze zijn super goed bereikbaar.

Ik kon gemakkelijk even overleggen!

Altijd snelle levering

Altijd snelle levering. Top

Heel snel en correct.

Best wel aparte producten besteld, maar ze hebben alles op vorraad. Hele snelle levering, top!

Netjes en op tijd bezorgd

Alles netjes en op tijd bezorgd

Snelle service en op tijd geleverd.

Betrouwbare leverancier.

Snel

Snelle levering, duidelijke rekening en goede producten.

Supersnelle levering

Duidelijke website en ik had mijn bestelling een dag later al ontvangen.

Goede producten, goede prijs, snelle levering

Goede service, goede producten

Prima bedrijf

Hele vlotte service, gewoon top

Aanrader

Hele goede ervaring. Was sowieso goedkoop. Ze hebben thuiswinkel waarborg. Iets waar ik altijd op let. Was denk 17:00 in de middag. Was volgende dag netjes geleverd. Dank hiervoor.

Uitstekend en snel geleverd

Vandaag besteld is morgen in huis!! Dikke pluim

Hele goede service

Na verkeerde bestelling geplaatst te hebben , met 1 telefoontje alles geregeld en keurig en vlot door jullie afgewerkt

Superfoodstore is supersnel.

Een prettige webshop. Boodschappen volgende dag in huis.

perfect

vlotte bestelling en snelle bezorging

Snel

Zeer snelle levering en goed verpakt.

Fijne producten, goede prijs en snel geleverd. Ben hier erg tevreden mee.

Ok

Alles ok en op tijd

Goed en snel geleverd

Ik zocht vitamine B12 in capsulevorm omdat ik niet tegen de zuigtabletten van verschillende merken kan. (Allergie). Nergens waren ze te krijgen totdat ik ze vond bij Vital Cell Life. Ik hoop dat jullie ze blijven maken in capsulevorm dat is de enige manier voor mij om ze in te kunnen nemen. Er bestaan ook B12 injecties maar ook die verdraag ik niet dus helemaal blij zo.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.