Goed en snel geleverd

Ik zocht vitamine B12 in capsulevorm omdat ik niet tegen de zuigtabletten van verschillende merken kan. (Allergie). Nergens waren ze te krijgen totdat ik ze vond bij Vital Cell Life. Ik hoop dat jullie ze blijven maken in capsulevorm dat is de enige manier voor mij om ze in te kunnen nemen. Er bestaan ook B12 injecties maar ook die verdraag ik niet dus helemaal blij zo.

Goed…

Foodstore super! Bezorging via Post Nl slecht… Misschien voor een andere bezorger kiezen.

Snelle levering.Top

Zal als het nodig is wel weer bestellen.

Suppersnelle levering ! Stevige verpakking ! ! KWALITEITSARTIKELS !!!

Mijn eerste bestelling en zéér tevreden. Mooi aanbod van kwaliteitsartikels. Zeker zullen er nog bestellingen volgen.

Supersnelle levering, goede prijs kwaliteit

Zeer prettige leverancier

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

Supersnel! Prima prijs. Ben super tevreden.

geweldig!

Snelle levering, goed website!

super snel

Kan niet anders zeggen dan superfoodstore is supersnel. 1 oktober besteld en 2 oktober in huis.

Snel

Goede communicatie over de levering van het pakket. Zondag besteld, maandag in huis. Erg tevreden!

Snelle levering en het juiste materiaal geleverd

Uitstekend!

Overzichtelijke webshop , het gewenste snel gevonden, snel betaald en snel in huis. Prima!

Goede service,eenvoudig en snel

Prima.

Netjes en goed verpakt, 5 flessen prima aangeleverd. Ik ga er nog een aantal bestellen.

SuperSnelle levering

Binnen 24 uur al geleverd.

Aflevering merkwaardig.

Tevreden over het product. Aflevering merkwaardig. Ik was niet thuis toen het pakje bezorgd werd. De bezorger heeft het opzij van de voordeur in de tuin gezet. Ik woon in een rijtjeshuis en er gebeuren zelden vervelende dingen. Maar toch... het kan voor sommige voorbijgangers verleidelijk zijn om de doos mee te nemen.

Producten super

Producten zijn naar wens. Levering niet duidelijk bij postnl. 60 met een streepje is bij hun 68

de pillen werden snel en correct bezorgd!

Ik kan u nog geen resultaat melden van de werking van de pillen, daar ik ze pas twee dagen slik.

De bestelling werd de volgende dag al bezorgd!

De bestelling kwam snel en was goed verpakt.

En goed te vinden

Snelle verzending en goede service

Goede snelle levering

Goede omschrijving bij de producten en snelle levering.

Mijn ervaring is goed.

De bestelde producten zijn snel geleverd. Prettig om daar mails over te krijgen. Uiteindelijk heb ik het trackingnummer bij post.nl in moeten voeren om uitgezocht te krijgen waar mijn pakketje was afgeleverd. Dat was minder, maar ligt wrs aan post.nl. Verder was de verpakking overdreven groot. In een kleine bubbeltjes envelop had het zo door de brievenbus gekund.

Al een paar jaar trouwe klant

Zeer tevreden over de chlorella en spirulina tabletten. Daarnaast bestel ik hier graag Ceylon kaneel

Mooi op tijd de spullen ontvangen.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.