GOED.

Snelle en goede bezorging precies zoals beloofd.

gewoon goed

snelle levering en ruime keuze op de site!

Super levering

Goed assortiment en snelle levering

Veelzijdig, overzichtelijk en goed prijs/kwaliteit

Fijne shop met veel keus. Snel geleverd!

oke

Een dag later geleverd dan afgesproken

Heel snel

Hele fijne ervaring

Zoals te verwachten

Ik ken Superfoodstore als een betrouwbaar leverancier van kwaliteitsproducten, die zorgvuldig verpakt en op tijd geleverd worden.

Gewoon een dikke tien, ik kan er niets anders van maken..Altijd keurig op tijd geleverd, mooie pure producten en het belangrijkste : een TOP KLANTENSERVICE, dus ga zo door. Ik bestel hier regelmatig :)

Snel en goed, voordelig

Volgende dag bezorgd. Voordelige en goede vitamine B12 van AOV 253

Zoals het hoort!

Zoals het hoort!

Toppie

Makkelijk bestellen, snel bezorgd echt super

Ontvangen wat ik heb besteld. Netjes verpakt. Super!

Snelle levering, goed produkt

Geweldige shop!

Bestel bijna al mijn producten hier. Supersnel verzonden, altijd super verpakt. 1 keer de support moeten schrijven omdat ik wat producten had teruggestuurd maar vergeten was dit te laten weten en alles is snel afgehandeld. Echt een super webshop!!

Een dikke prima

Duidelijke website en snelle correcte levering

super snelle levering. Top!

In de avond besteld en de volgende dag bezorgd

Supersnel!

Snel en compleet

Snelle levering en betrouwbare indruk, ze doen wat ze beloven

Snel en goede levering

De producten zijn zoals ik ze verwacht had

De producten zonder suiker, zijn daadwerkelijk puur. Fijn dat er geleverd wordt naar de wens van de klant

Betrouwbaar.

Snelle levering.

Goede producten, snelle levering

De producten voldoen aan de verwachting en waren snel geleverd en keurig verpakt.

Voordelig en super snel geleverd

Super snelle levering en voordelig

Netjes verpakt en op de afgesproken tijd bezorgd

Ruime keuze van kwaliteit producten

Snelle verzending en mooie producten

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.