snelle levering..

alles is geweldig..

Zonder problemen

Zoals het naar verwachting loopt

snelle en realistische service, ook bij evt. onbeoogde omstandigheden.

ik kocht mollenverjagers.

Zeer snel en compleet

De bestelling wordt compleet, netjes verpakt en zeer snel bezorgd!

Top bedrijf

Gisteren een bestelling gedaan en vandaag al binnen. Binnen 1 dag geleverd. Echt snel.

Ik bestelde mijn lecithine altijd bij Holland & Barret maar dat product is al meer dan een half jaar door hen niet meer leverbaar. Nu vond ik exact hetzelfde product bij Superfoodstore.nl. Weliswaar iets duurder maar ik ben blij ze weer te hebben.

Zeer slechte service

Zuurtjes besteld waar totaal geen zure smaak aan zit contact opgenomen maar ik moest zelf maar contact opnemen met de snoepwinkel want daar gingen ze niet over zeer slechte service

snel en goed geleverde supplementen

Zoals hierboven beschreven. Zeer tevreden over het aanbod en de levering.

Een aanrader; omdat de bestelling altijd snel en correct geleverd wordt.

Ruim assortiment voor een scherpe prijs en snel geleverd

Ruim assortiment voor een scherpe prijs en snel geleverd.. als je op de website bij een artikel op de bestelknop druk, zie je niet direct of het in je winkelmandje is gestopt. Het werkt soepeler als dit wel zichtbaar is

Top geregeld en ontvangen

Makkelijk en snel

Zoals een webshop hoort te zijn!

Wauw! Superfoodstore is een geweldige shop waarmee ik kennis heb gemaakt. Kwam er terecht voor de biologische MCT olie van Mattison. Prachtige en duidelijke webshop. Bestellen ging makkelijk. Kreeg supersnel de email met track en trace. Op Zondag besteld, Maandag in huis. Flessen keurig verpakt. Een fijne webwinkel ervaring gehad. Superfoodstore.nl heeft een nieuwe klant er bij. Groet Jordy: een klant die enkel biologisch vegan, gluten en soja vrije producten koopt.

Alles is prima verlopen en heel vlug geleverd, waarvoor mijn dank.

Geweldig!

Alles netjes geregeld en super snelle levering.

Tevreden over de bezorging verpakking en het product

Mooie prijzen en goede kwaliteit!

Goede prijzen, snelle levering

Goede prijzen, snelle levering .... helemaal top!

goede site en snelle service

Compleet!

Bestelling de volgende dag binnen. Alles netjes verpakt, houdbaarheidsdatum was prima in orde. Ik ben tevreden.

Hoe is het mogelijk ????

In zo'n korte besteltijd het product in huis te ontvangen.

Prima en optijd geleverd.

Uitgebreid assortiment, fijne site, scherpe prijs en supper snelle levering

Zie boven.

Snelle en adequate levering

Zie hierboven

Goede prijs en snelle levering

De artikelen die ik bestelde waren 10% goedkoper en ik alles de volgende dag in huis.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.