Super!!

Ik had de venkelthee besteld.is goedkoper dan bij Jan linders, jumbo, en ah.enz.bezorging ook netjes en ook nog eens snel.lekkere thee voor te drinken.

snelle en correcte levering (een dag)

over het gebruik kan ik nog niets vermelden

Snelle levering!

Makkelijk besteld en snel in huis! Super!

Heel erg goed

Had per ongeluk een artikel in pil vorm besteld en had de bestelling als geplaatst. Na 1 telefoontje is het aangepast en het restant betaald. Prima service

Snelle levering goede producten

Goede ervaring

Vlotte, keurige levering

Voor het eerst bij Superfoodstore besteld. Ik ben erg tevreden met de snelle levering

Echt hele snelle levering

Snel bezorgd, en leuke aanbiedingen

Snelle en correcte levering

Supergoed !

Mijn ervaring is dat zij met jou meedenken en voor een passende oplossing zorgen.

Fast delivery

Great selection and great customer service

1 flesje niet goed

Ik had 2 flesjes blue stratos aftershave besteld maar van 1 flesje doet het spuitkopje het niet meer.er komt niks meer uit.

Uitstekend.

Mooie webshop, uitgebreid assortiment en een snelle service.

Goede, snelle service. Ook na een verkeerde bestelling direct antwoord op wat ik moet doen. Aanrader!

Snel en kwaliteit

Geweldig!

Ik ben onder de indruk dat mijn pakket heel snel werd afgeleverd. Binnen 24 uur was het bij mijn thuis. Daarnaast betreft het een product van kwaliteit. Bedankt voor de goede service!

geen problemen, alles was perfect

Snel

Snelle levering, snel contact

Matig

Aflevering was niet perfect. Kreeg een mail dat pakket was afgeleverd. Was niet, heb zelf gemaild naar jullie en kreeg het huisnummer waar het pakket afgeleverd was. Daar lagen 5 pakketten van de gele straat. !!!

Supergood

Duidelijkheid van begin tot eind

gemakkelijk bestellen en snel geleverd

De site is duidelijk en overzichtelijk, bestellen is gemakkelijk, het product werd de volgende dag geleverd; netjes en goed verpakt

Groot assortiment

Groot assortiment, makkelijk te bestellen en verzending gaat snel (afhankelijk van Post NL).

Super Store

Ruime Keuze, en wordt zeer snel geleverd zelfs de volgende dag al!!

Supersnelle levering

De vlgde dag al geleverd

SUPER

Uiterst snelle en correcte levering, lage prijzen

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.