Super snel alles ontvangen

Makkelijk mijn producten te vinden en het werd meteen de volgende dag bezorgd. TOP.

Snelle levering, goede kwaliteit

Veel artikelen met een goede prijs en een snelle levering !!

Snelle service van de juiste producten, binnen een dag in huis. Top.

enorm snelle levering

Bestelen graag nogmaals, altijd voorraad

gewoon top en snel geleverd!

Ik kon makkelijk bestellen op de site en het werd echt supersnel geleverd door,... jaja post.nl,.. maw. houd ze gewoon te vriend die mensen ze doen 'allemaal' hun best ,,,toch? ;)

Goede, vlotte servies

Smiddags besteld en de andere dag ontvangen.

Prima eerste ervaring. Vandaag besteld en volgende inderdaad in huis. Zelfs goedkoper dan bij de meeste aanbieders

Voorbeeld review

Ik gebruik het product nu twee dagen, dus dit is een eerste indruk. Tot nu toe werkt alles zoals verwacht. De kwaliteit lijkt goed en het gebruik is eenvoudig. Ik zal de beoordeling later eventueel bijwerken als er iets verandert.

Kon zelfs nog wijzigen

keurig op tijd wat jullie allemaal versturen.

Nvt.

Stipt, snel, niet te duur

Stipt, snel, niet te duur

Tevreden

Snelle levering , alles zit er in wat ik besteld heb , het pakket is niet beschadigd, geen problemen mee.

Geen problemen...is altijd goed niews..

Snel vervoerd.

Tevreden

Goeie producten met mooie kortingen. Fijne communicatie en snelle levering. Erg blija

Snel handig en fijn.

Was simpel en niet moeilijk bestelde wat ik wilde en had goede ervaring.

Correcte snelle levering tegen een goede prijs

Prima product, prima prijs en een goede bezorgdienst. Kan niet beter.

Snelle service. Uitgebreid assortiment. Goede prijs

Snelke service. Groot assortiment. Goede produkten, voor een gezonde leefstijl

Goed product, snelle levering

Mooie producten en snelle levering

De producten zijn met zorg uitgekozen en het wordt menes snel geleverd

Snelle bezorging!

Fijne korting!

Snel en goed

Snelle levering en goede keuze.

Snelle levering. Ze doen wat ze zeggen.

Prima.

Prettige ervaring

Mijn bestelling leveren ging niet goed. Het was een fout van PostNL. Maar bij Superfoodstore namen ze hun verantwoording en loste het snel voor mij als klant op. Heel netjes, dank jullie wel.

Keurig

Blij met mn boekweit kussen! Snel, en keurig ontvangen.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.