gewoon goed

alles wat ik nodig had ,en de volgende dag al in huis .

Alles zeer snel verstuurd.

Zie boven .

Goede service, snelle verzending

Nu een aantal bestellingen geplaatst en altijd zeer tevreden. Snelle verzending, vriendelijke klantenservice.

Weinig flexibiliteit in levermethoden

Keuze voor pakketautomaat of af pakketpunt was fijn geweest. Prijs voor producten zijn goed

Alles top

Snelle levering voor een mooie prijs!

Altijd top

Goed assortiment voor scherpe prijzen. Altijd netjes en super snel bezorgd. Heel tevreden!

snelle verzending, maar slechte verpakking

De doos waarin mijn bestelling zat, was half open aan de onderkant, waardoor het (kleine) artikel gemakkelijk eruit had kunnen vallen tijdens transport. Gelukkig is dit niet gebeurd. Het artikel was overigens zo klein dat het gemakkelijk in een bubbeltjesenvelop als brievenbuspakketje verstuurd had kunnen worden, ipv in zo'n grote doos.

Altijd super snel verzonden , goede kwaliteit producten.!

Goede prijzen, snelle verzending

Behoorlijk groot assortiment, best redelijke prijzen (er zijn goedkopere, maar die hebben een kleiner assortiment) en zeer snelle verzending!

Super snel

prima service

Product goed te vinden tegen goede prijs. Verder zeer snelle en correcte levering. Prima tevreden

Veel producten en snel geleverd!

Op advies hier mijn supplementen gekocht. Heel veel keuze en heel snel in huis!

Goed om fit gezond 90 minuten een wedstrijd te spelen

Deze producten hebben me geholpen om 90 minuten een wedstrijd te spelen bij de voetbal en om goed te functioneren in het dagelijks leven

De bestelling klopte en was er de andere dag.

De bestelling klopte en was er de andere dag.

Vlotte levering, goede website.

Goed overzicht van de producten, goede website en vlotte levering met t&t.

Betrouwbaarheid

Zoals altijd: Perfekt en snel.

Ik ben al langer klant. Enorme keus.

onberispelijke service en snelheid

De ene dag besteld en volgende al geleverd! Ik ben zeer tevreden.

Snel geleverd, prijs oke

Ze hadden de zonnatura pindacrunch repen tegen een redelijke prijs. Ze waren niet de goedkoopste maar hadden geen minimum bestel waarde van 50 euro.

Het was een snelle levering Goed bezorgd ben er blij mee

Superb product

Delivered so fast amazing

snel en goed geleverd

Snelle goed verzorgde levering!

Voor herhaling vatbaar. Blij dit bedrijf gevonden te hebben.

Goeie keuze gemaakt

Had in de namiddag besteld volgende dag al geleverd. Moest eigenlijk een zuurdesem pot hebben maar hadden alleen melk of yoghurt fermentatie pot. Gebruik hem nu en maakt eigenlijk geen verschil ging voir de dop die je er dan gewoon op kon zetten zonder vast te draaien. Kijken of het lukt

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.