Goede prijs kwaliteit verhuizing, super snelle service.

Snelle levering, onverzorgde verpakking, communicatie onmogelijk

Altijd snelle levering, mooi assortiment, vaak goede prijzen. De producten worden niet goed verpakt en komen door elkaar geklutst aan waardoor kans op schade en erger [vloeistoffen uit flessen zoals douchegel door de hele doos vloeit] erg groot is. Bij het uitnodigen voor een feedback wordt er gesteld dat men contact op kan nemen als men niet zo tevreden is. Logisch, want een openbare slechte[re] feedback zit geen enkele ondernemer op te wachten. Zodoende heb ik eerst eens contact met henzelf opgenomen dat er toch iets mis gaat met inpakken van de verzendingen. Ik heb bij Superfoodstore.nl al meerdere malen besteld en meerdere malen kwam het op deze onverzorgde wijze aan. Een keer kan gebeuren, maar nu toch maar eens ‘in de pen geklommen’. Nu blijkt dat er helemaal geen reactie op mijn e-mail komt, maar wel 4 uitnodigingen en herinneringen om een feedback te geven. Nou ja, als het dan zo moet bij deze wordt die dringende vraag voor een feedback door mij beantwoord maar wel met een 'matig' daar de communicatie slecht is. Voor mij deze webwinkel niet meer. Ik heb liever de mogelijkheid om wel goed te communiceren en deze winkels zijn er gelukkig wel [zoals gezondheidaanhuis, deonlinedrogist en unlimitedhealth]. Er gaat namelijk altijd wel een keer iets mis en het blijkt nu helaas wel dat deze webwinkel zich daar niets van aan trekt. Jammer Superfoodstore.nl maar u komt er niet alleen met dozen schuiven.

Tevreden.

Brede keuze, snelle levering, redelijke prijzen: wat wil je nog meer?

Vlotte levering.

Bestellen ging makkelijk en overzichtelijk.

Snel geleverd en helemaal perfect

Zeer snelle levering

Ben zeer tevreden geen bezorgkosten en snelle levering

Snel geleverd en prima prijs/kwaliteit

Al een paar keer iets besteld en steeds supersnel geleverd. Goede sortering en goede prijs/kwaliteit.

Rustgevend

Goed voor het slapen gaan. Zeker een aanrader

uitstekend

Nette prijzen en zeer snelle verzending

Groot assortiment. Nette prijzen. Zeer snelle verzending.

ik ben heel erg tevrede

ik heb mijn product besteld ,betaald en binnen 1 dag in huis en een voordelige prijs wat moet je nog meer ?

Vlotte levering. Top!

Pas besteld en inderdaad nu al geleverd. Het uur klopt van levering.

prima zeer snelle levering

denk dat ik vaker zal bestellen ben prima tevreden over superfoodstore

Ze doen wat ze beloven. Op vrijdagavond besteld en op maandag al bezorgd.

Goed en snel geleverd

Zeer goede service zondag besteld maandag al in huis

Zeer goede service, snel antwoord op je vragen. Super snelle levering.

Snelle verzending

Binnen een dag binnen!

Snelle en heldere levering.

Zie hierboven!

prima, snel geleverd !!

prettig bedrijf.

Fantastisch!

Ik laat nooit reviews achter maar Superfoodstore verdient een dikke 10! Super snelle levering, alles wat je zoekt op voorraad, perfect!

Snelle afhandeling van de bestelling

Beperking van aantal vier een bestelling vind ik vreemd. De omschrijving over de werking of waarvoor het product gebruikt kan worden is niet duidelijk. Je moet dus kennis hebben waarvoor een product gebruikt kan worden.

Gewoon prima

Snelle levering en goede prijzen en een ruim assortiment.

Snel geleverd. Hele goede prijs!

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.