Snelle bezorging.

We hadden dit product echt nodig. Daarom zijn we blij met de snelle bezorging.

Makkelijk bestellen, niet duur, snelle levering.

Uitstekend!

Keurig en snel geleverd

Produkt snel en in goede staat geleverd

Produkt snel en in goede staat geleverd

Helder en duidelijk toepasbaar

Ik heb tot nu toe bij mijn eerste ervaring gemerkt dat de website handig is, inderdaad de bestelling direct de volgende dag werd gebracht.

Goed en snel antwoord op vragen

De producten die ik heb ontvangen zijn goed en niet te duur. Een product kon helaas nog niet geleverd worden; de berichtgeving hierover was wel snel en informatief

Bestelling snel geleverd- goede verpakking zonder plastic

de eerste stappen naar online kopen

Deze aankoop is heel correct verlopen -dit smaakt naar meer!

geweldg

besteld en snel en goed verpakt thus bezorgd toppie

Snel

Snelle levering alleen helaas een heele grote doos voor 3 flessen siroop. Er hadden er zeker 12 ingepast… verspilling van materialen dus…

Snel en op voorraad en goed geprijsd

Snel en op voorraad en goed geprijsd

Als goedkoopste zonder verzendkosten geleverd

Snelle levering!

Goede producten en snelle levering!

Product naar wens, snelle levering vanuit superfoods

Supersnel geleverd.

Attent gemaakt op aanbiedingen via Instagram. Makkelijk te vinden op de website en te bestellen. Snel geleverd. Top!

Altijd de goedkoopste met Vitakruid!

Vandaag besteld , morgen in huis en dan ook nog de goedkoopste zijn!

Hoge korting en snelle levering!

Prima en snelle levering.

Het assortiment is prima. Evenals de producten. Er is sprake van een snelle levering en ze doen wat ze beloven.

Zeer snelle en correcte levering, goede prijzen.

Prima.

De website is goed toegankelijk. Snelle reactie op de bestelling. Levering door Post NL. liep enige vertraging op. Dit is gemeld bij Superfoodstore, die daarop adequaat heeft gereageerd.

Snelle levering, goeie communicatie, goed ingepakt. Niks op aan te merken!

supervoordelig en super snel geleverd! Zeer tevreden!

Zoals altijd, super snelle levering en alles van een topkwaliteit, ook de aanbiedingen!

Snelle levering, goede prijzen

Erg tevreden

Snelle verzending hele goede service

Snelle verzending hele goede service

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.