Snelle levering.

Snelle levering. De bestelling was netjes verpakt.

Snel. Goed. Betrouwbaar.

Bestellen gaat makkelijk; online bestelgeschiedenis helpt daarbij. Levering gaat snel, goed en betrouwbaar. Verpakking kan een puntje beter, maar die opmerking maak ik omdat ik altijd 3 zware potten zalf bestel, waarvan de bodem vaak gespleten is. Dit keer is alles heel gebleven, gelukkig.

Jammer

Supersnel binnen gekregen maar niet goed ingepakt en daardoor kapotte crackers en geplette bouillonblokjes omdat die niet bestand zijn tegen de zware ahornsiroopflessen.

Snelle levering.

Fijn dat de producten die ik zocht voorradig waren en meteen de volgende dag al geleverd werden.

Snelle levering, goede prijs en netjes verpakt. Levering was binnen 24uur

Goede prijzen en zeer snel geleverd.

Overzichtelijke website met goede prijzen. Supersnelle levering en goed op de hoogte gehouden vd verzending. Ik zal zeker weer bestellen.

Snel en goedkoop

eerste keer besteld bij Superfoodstore. prijzen ook ellders vergeleken en zij waren een van de goedkoopste en hadden alles in voorraad. Enige punt is bij anderen worden verzendkosten onder de € 20,00 berekend en hier onder de € 75 Dit ik voor meer dus was geen probleem. Verzending ooksnel en de volgende dag in huis zoals ook was aangegeven en tussendoor netjes op de hoogte gehouden

Fantastische service en snelle levering!

Prima product.

Snelle verzending en super verpakt, prima prijzen

Snel boodschappen nodig bestel hier.

Ik bestel hier al jaren. Een betrouwbare webshop. Superfood is ook Super snel met de bezorging!

Snel

Mooie duidelijke website Goede prijs kwaliteit verhouding Supersnelle levering

SUPER SNEL

Gisterenmiddag besteld en vandaag geleverd!!

Na 3 x bestellen.

Goede overzichtelijke site. Zeer snelle verzending en dat gelukkig met de tot nu toe meest betrouwbare transporteur "postnl"

Goede en snelle levering

Alleen de doos was veel te groot voor twee kleine dingen. Verspilling van verpakkingsmateriaal. Jammer... voor de rest perfekt!

Binnen 24 uur geleverd

Duidelijke informatie en geleverd zoals beloofd.

Super snelle levering!

Erg fijn, snelle levering

Aanrader!!

Besteld en de volgende dag al geleverd. Heel fijn. Je kan ook zien hoeveel van het te bestellen product nog op voorraad is. Dat vind ik handig. Duidelijke site!!

Goed en vlot.

De medicijnen zijn gearriveerd, met enige strubbelingen. Het bleek mijn fout te zijn. Ik had 3253CE ingevuld in plaats van 3252CE. Dus de pillen waren in Ouddorp afgeleverd door Post .n.l. Gelukkig is het goed gekomen. Ik hoop dat jullie de verkeerde postcode eruit kunnen halen, voor een volgende keer. Met dank. M. B.( de moeder van Willemien)

prima service

Per ongeluk een verkeerd artikel besteld,meteen gebeld en geregeld.Volgende dag in huis!Super

Snel en goed

Het pakketje was heel snel binnen en de kwaliteit van de producten is altijd goed.

super snelle levering met scherpe prijzen

Ik koop alles van vitakruid hier. Super scherpe prijzen! En snelle levering, top bedrijf!

Supersnel geleverd!

Over alles zeer tevreden

Superfoodstore is een Duidelijke site zeer overzichtelijk zeer snel in leveren perfect.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.