Prima. Veel keuze en snelle levering

Snelle levering, goede informatie

Prettig bedrijf, goede producten, afspraken worden nagekomen.

bij mij ging alles goed, van bestellen tot levering.

alles okee.

Zeer snelle levering

Goede product-prijs verhouding

Vriendelijke prijzen. Alleen account aanmaken en bestellen verliep wat Moeizaam… maar werd goed opgelost.

Snel, betrouwbaar

Zelfde avond gereed voor verzending, meestal next day bezorgd! Erg goed.

Snelle en nette levering

Vandaag besteld en morgen in huis. Top!

Supersnel geleverd

Binnen een dag geleverd. Precies wat ik zocht voor een nette prijs.

Snelle service, duidelijke informatie

Website geeft duidelijke informatie over de producten, heeft zeker meegeholpen in de keuze voor een bepaald product. Na het bestellen was het product snel binnen. Dit was mijn tweede bestelling via de site, erg tevreden!

Makkelijk te vinden wat ik nodig heb. Ik koop hier vitamines van vitakruid. Goedkoper dan op de site van vitakruid zelf. En snel geleverd.

Vlot de bestelling gestuurd.

doet wat het beloofd!

zie boven

Slecht

Zeer klantonvriendelijk. Bestelling gedaan en betaald op 24-07-2023. Tot op heden nog niets ontvangen. Bedrijf zegt dat ze het zullen onderzoeken maar ondertussen heb ik mijn medicijnen niet die ik dringend moet nemen. Hoeveel weken gaat dat nog duren? In plaats van mij een nieuw exemplaar te sturen en dan uit te gaan zoeken waar het pakje gebleven is! Dat is iets wat de meeste bedrijven doen en echt klantvriendelijk!

Snelle levering, correcte firma.

uitstekende producten, snel geleverd

Snelle en foutloze levering

xxx

Snelle levering en goede prijs.

Snelle levering en goede prijs.

Snel duidelijk voldoet aan verwachting

Wat beloofd en dus verwacht wordt gebeurd. Bij anderen gaat dat niet zo. Zeker niet via zekere bezorgdiensten.

van het moment van bestellen tot levering zeer tevreden

Snelle levering, ruim assortiment

Al een paar jaar goede ervaring met dit bedrijf

Goede kwaliteit, snelle service

Telkens zeer snelle levering

Zeer zachte prijzen en super snelle levering

zeer snel

mijn cijfer zoueen 10 zijn

Snelle accurate service

Snel verstuurd, netjes verstuurd. Genoeg keuze op de website. Al meerdere malen heb ik een goede ervaring met superfoodstore gehad.

Snelle levering top

Snelle levering en fijne producten

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.