Prima service en alles volgens afspraak, rop!

Supersnel

Zoals altijd snelle en correcte levering.

Snel en netjes alles geleverd.

Al spullen zijn snel en correct geleverd.

Super Snelle levering

Super in 1 WOORD

adequaat en snel, dus betrouwbaar!

zoals hierboven omschreven

Geweldig!

ALLES KLOPT, VAN DE BESTELLING, TOT DE BEZORGING!

THomas heeft gezorgd dat ik de faktuur alsnog heb gekregen

Thomas heeft naar aanleiding van de beoordeling, de faktuur alsnog gestuurd, daarom verander ik mijn beoordeling naar een 8!!!!

supersnel!

Zo fijn, ik bestelde zondagmiddag de kaardenboltinctuur vanaf Schiermonnikoog, mijn vakantieadres. Het was er de volgende ochtend, echt bizar! Maar aangezien een Lyme infectie snel handelen vraagt ben ik er super blij mee, aangezien ik niet aan de antibiotica wil. Ook het product lijkt prima te voldoen want ik had direct de gewenste reactie op het middel. Nu 40 dagen volhouden en dan ben ik er hopelijk vanaf. Al met al, een super ervaring!

Snelle levering en prima prijzen.

Mijn bestellen was op tijd

Tevreden superfood store begeleid de bestelling en houd je op hoogte tot het einde van de bestelling super bedankt

Had besteld en de volgende dag al geleverd, echt top.

Snel gevonden en snelle levering

zie boven

Prima, snelle service. S’avonds heb ik een bestelling geplaatst en de volgende ochtend werd het geleverd.

Goed geregeld

Alles goed geregeld

Heel rap bediend

Dag na de bestelling al ontvangen, leuk om bij jullie een bestelling te doen.

Prima service en correcte levering

Zeer uitgebreide shop

Supersnelle levering en een heel uitgebreid assortiment.

Veel informatie op de website, snelle verzending, product goed verpakt

Snelle bezorging.

De bestelling werd de volgende middag al aangeboden.

Snel en netjes

De bestelling werd zeer snel geleverd en netjes verpakt.

Makkelijk bestellen en snelle service

gewoon prima

niks aan toe te voegen

Super snelle levering

Zal wel vaker bij jullie bestellen

Een webshop die doet wat het beloofd Goede producten met snelle levering Ga zo door!!

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.