Goede prijs

Goedkoop en snel geleverd

Good products selections

I bought many kind of loose Tea from their super massive selections. The quality and price are good and they delivered very quickly.

Duidelijke site en makkelijke bestelwijze en prima aflevering.

Groot prijsverschil tov. reguliere prijzen.

Keurige en snelle levering

Mijn bestelling us snel en correct geleverd.

Super service!

Post.nl had pakketje ergens op trottoir gedumpt in een andere wijk! Gelukkig kwam een voor ons onbekende heer dit afgeven op het juiste adres! Doos/ potjes waren beschadigd! Zonder problemen werd de dag erna door Superfoodstore een nieuwe bestelling zonder kosten opgestuurd! Hartelijk dank voor deze goede service!

Supersnel geleverd met een goede communicatie. Prijzen zijn scherp en website is top! Aanrader dus.

Scherpe prijzen

Scherpe prijzen en snelle verzending

Goed geregeld

Blij met deze website!

Van de week mijn eerste bestelling gedaan. Echter kwam ik erachter dat ik het verkeerde had besteld. Ik heb hierover gemaild en heb alsnog de goede mogen ontvangen. Super blij met deze mensen!

Makkelijke site, goede service

Prima prijzen, snelle levering

3 soort producten besteld. Betere prijs als elders. Dag later tot mijn verbazing al geleverd.

uitstekend

voor herhaling vatbaar.

verrassend goed.

Duidelijke afwikkeling, snelle levering, prijs van het bestelde dik in orde.

Een 10 voor info, prijs en bezorging

Ik mijn supplementen in de vroege avond besteld en het werd de volgende dag al bezorgd. Supplementen hebben een uitgebreide en goed uitleg op de website. Werden aangeboden voor de laagste prijs fie ik kon vinden via google. Topbedrijf!

Snelle nette levering

Bestel hier altijd mijn sauzen en zoals altijd zeer snel geleverd en netjes verpakt

Fantastisch.

Duidelijke site. Snelle levering. Goed verpakt.

Héle snelle service!!!

Super! Ik had met spoed Japanse produkten nodig die niet in de schappen vd reguliere winkels liggen. Bij superfoodstore besteld en zoals deze winkel beloofd: inderdaad de volgende dag binnen; ik kon mijn verse sardientjes als Japanse gerecht die dag bereiden.

goede ontvangst

jullie hebben me een mail gestuurd dat meridian 12 niet beschikbaar was. Ik heb het bij een andere firma besteld en daarna sturen jullie me 2 flesjes op van meridian 12. Verwarrend en niet oké. Bea

Bestelling geplaatst. Binnen 24 uur in huis. Veilig verpakt. Zeer goede service. Tot de volgende bestelling.

Heel fijne webwinkel. De bestelde producten zijn van goede kwaliteit en de levering is dik in orde. Een aanrader!!!

Heel goede ervaring voor de eerste keer met bestellen.

Bestelling was de andere dag al binnen. Helaas verkeerde inhoud. Na 1 telefoontje gelijk opgelost. Juiste bestelling gelijk ook weer 1 dag later binnen. Hoefde verkeerde bestelling niet terug te sturen Zeer klantvriendelijk opgelost. Bedankt!

Prima betrouwbare shop

Altijd super snelle levering, nooit fouten in de leveringen.

Producten niet voor de hoofdprijs gelukkig.

alles prima

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.