Top service!

Betrouwbare website, goede service.

Snelle levertijd. Producten goed.

Betrouwbaar

Snelle levering, super klantenservice en goede prijzen.

Zeer snel gelevert.

Producten goed te vinden en voordeliger dan in de winkel.

Zie hierboven

Ik heb hier al diverse keren besteld en het bestellen gaat altijd makkelijk, de informatie is duidelijk en het wordt prompt geleverd.

Prima online winkel, overzichtelijk goede zoekfunctie

Gewoon een prima online winkel, doet wat het moet doen Goede service snelle levering. Dus tevreden

Keurige levering snel en prima verpakt

Dikke aanrader

Eenvoudig te bestellen - goed op de hoogte gehouden in het verdere proces. Zeer tevreden

Tevreden

Snel en correct.

Super service alles oke

Super sevice en snel geleverd en goed verpakt

Zeer tevreden , besteld en volgende dag al geleverd Wordt goed op de hoogte gehouden dat het pakket wordt ingepakt en is aangeboden aan vervoerder Een absolute aanrader

Netjes en snel geleverd

goed.

Kan niet beter

Super snelle levering en heldere communicatie!

2 dagen later al in huis.

snel en goede producten

Alles is te vinden op de website. Duidelijk, overzichtelijk en een snelle levering. Uitstekend.

Goede nabehandeling bij kwijtgeraakt pakketje

Goede nabehandeling bij kwijt geraakt pakketje

Geweldig.

Alles uitstekend.

producten zoals beschreven en snel geleverd

Duidelijke website, producten zoals beschreven en snel geleverd

snelle bezorging

snelle levering en perfect product

quick delivery

gud products quick delivery

Supersnelle levering en ruim assortiment

Ik vind bijna altijd wat ik nodig heb en heb het dan de volgende dag in huis.

Snel en goede service

Niet alleen als er iets geleverd wordt is de service goed, ook als er iets mis gaat wordt dit snel opgelost. Goede artikelen voor een prima prijs.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.