Ik heb nog niksnontvangen

Maar de online service is wel goed. Snel verzonden en continu updates van de status

Uitstekende service

Snelle en goede service

Top ze doen wat ze zeggen.

Tijdens de bezorging was er wat stuk gegaan. Gemeld en hebben gelijk nieuwe gestuurd. Zonder gedoe was daar erg blij mee.

goed en evenwichtig

Het was mijn eerste bestelling. Overzichtelijke site, makkelijk te navigeren. Het hele bestelproces en bezorging op rolletjes. Een 10 met een griffel. By the way, ook prima kwaliteit product met concurerende prijs.

Product was nergens te krijgen wel bij superfood en super snel en netjes geleverd

Heb Vitakruid Magnesium besteld, makkelijk proces en goede snelle levering

Goede producten, snelle levering,

Prima service, lekker zo doorgaan:

Makkelijk bestellen en snelle levering

Product snel gevonden op de site. Goede informatie over levering.

Snelle levering / goede communicatie

Goede communicatie over levering.

Snel geleverd, maar kan de doos niet wat kleiner?

De bestelling is snel geleverd, maar zo’n grote doos gebruiken is pure verspilling van materiaal. Dat kan beter.

Supersnel, volgende dag ook echt in huis, top!

Makkelijk bestelproces en de volgende dag ook echt in huis! Heel fijn!

Top, alles goed op orde

Altijd alles netjes en op tijd geleverd

Geen commentaar

Makkelijke site en goede communicatie over verzending.

Goede communicatie, snelle bezorging

Prima keurige levering

Goede producten en verzorgt

Snelle service, fijn product

Ik heb n heel slechte huid, alvan alles geprobeerd, maar dit is geweldig! Ik word op deze maniernogn stralende verschijning...

Snelle levering, goede prijs, klantenservice reageert goed

Volgende dag direct geleverd. Ik was iets vergeten maar ze zijn zo snel dat het al in het proces zat. Wel direct gereageerd op mijn vraag zodat ik wist waar ik aan toe was. Prima allemaal!

Prima in orde

Snelle correcte levering.

Topwinkel

Supersnelle correcte levering.

Snel

Ging mooi vlot.. Alleen de verpakking kon in mijn ogen wel kleiner zodat het ook in de brievenbus past. Maar een echte aanrader

Toppie

Ik was op zoek naar goede orthomoleculaire voedingssupplementen en kwam uit bij Superfoodstore. Ik vond gelijk wat ik zocht tegen een aantrekkelijke prijs. Door mijn enthousiasme bestelde ik te snel en maakte een foutje. Gelijk gebeld met aardige medewerkster die het voor mij in order heeft gemaakt. Echt top ! En de volgende dag had ik het al in huis. Aanrader dus !

Prima webshop

Alles supersnel bezorgd en prima producten

Verder alles oké hoor maar ik had een heel klein doosje vitamines besteld en dat zat toch verpakt in een grote doos. Erg overdreven en onzinnig.

Betrouwbaar.

Betrouwbare levering en goede prijzen

Nette snelle levering zoals verwacht.

Nette snelle levering zoals verwacht.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.