Nette snelle levering zoals verwacht.

Nette snelle levering zoals verwacht.

Netjes verpakt en snel geleverd!

Netjes verpakt en snel geleverd!

Snel en correct geleverd!

Snel en correct geleverd!

DE site om iets te bestellen!

Overzichtelijke site,ruim assortiment en scherpe prijzen! Gewoon top!

Uitstekend!

Snelle levering en goeie prijs!

Een persoonlijke benadering toen een artikel niet leverbaar was. Dat zie je niet vaak.

Snelle levering, prima

Zoals boven

Bestellen, ontvangen, helemaal top

Alles naar wens

Met jullie prima met post.nl niet

Service van jullie was prima maar niet van post.nl pas na 3 dagen had ik het pakket.2 dagen achter mekaar kreeg ik via post.nl dat ze mij gemist hadden terwijl ik gewoon thuis was!

Doen wat ze beloven

En keurig verpakt

Scherpe prijzen en 'super' snelle levering!

Goede service snel geleverd .

Snel, klantvriendelijk en uitstekende kwaliteit

Snel geleverd en duidelijke shop

Snel en duidelijk

Goede service en producten

Alles binnen een dag bezorgd Super

Snelle levertijd. Scherpe prijzen. Blij mee.

Keurig verpakt.

Uitstekende service!

Bedankt Marlieke voor het snel oplossen van een transportprobleem.

Super snelle levering

Ieder keer weer . Daar kunnen nog veel bedrijven wat van leren!!

Vlotte levering maar zakjes versturen is goedkoper.

Zoals gezegd vlotte levering via PostNL. Omdat ik het supplement wilde proberen hen ik maar 1 potje besteld en dus betaal je dan €5,- verzendkosten ivm pakketje. Een brievenbus pakje via de postbode is - mits je natuurlijk ook zakjes kunt aanbieden. - een stuk voordeliger. Het doosje was verder karig qua inhoud. Ik mis een flyer of coupon met kortingscode voor vervolg bestelling of iets dergelijks (of een sample van een ander product. Er is genoeg ruimte voor in het pakketje ;) De werking van het product moet ik nog afwachten.

snel en goed

Vlotte afhandeling

Overzichtelijke website en vlotte afhandeling van de bestelde produkten

Altijd goedkoper en snel geleverd

Altijd goedkoper en snel geleverd!

Snelle en complete levering

Maandag besteld, dinsdag geleverd. Prima.

Snelle service, goede communicatie

Heel tevreden supplementen zijn top en snelle levering .

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.