Goede producten

Betrouwbaar en mooie producten. Heel blij mee

Oké

Op tijd gebracht en netjes achtergelaten. Wel in een doos zo groot dat er 30 potjes in hadden gekund, maar zonder plastic opvulling.

Super snelle levering!

Ik bestel altijd mijn supplementen bij superfoodstore omdat het altijd snel en correct geleverd wordt. Super fijn!

Supersnelle en goede service

Op maandagmiddag 17. 00 uur besteld, de volgende dag om 10.30 uur al binnen. Keurig ingepakt en bezorgd. Topservice dus!

Ik ben dik tevreden over jullie. De snelle levering van het product.

Binnen 24 uur geleverd. Goed verpakt

Snelle correcte levering, mijn dank.

Snelle levering.

prima producten, snel bezorgd

Ik wilde mijn lichaam goed ondersteunen tijdens een antibioticakuur. Alles wat ik wilde, kon ik hier aanschaffen en had alles de volgende dag al in huis. Fijn!

Snel en prima verzorgd

Vooral de snelle verzending ivm antibiotica was fijn. Netjes verpakt. Snel geregeld. Top!

Vrijdag besteld, zaterdag lag het op de afhaallocatie. Ik moet nog een account aanmaken, maar tot de volgende keer.

Goede en snelle winkel

Heeft alles bij elkaar wat ik aan supplementen zoek en snelle levering. Goede service en oplossingen.

Super snel en correct geleverd!

op zondag besteld; maandag al in huis.

super snelle bezorging van superfoodstore. Alles in een klein pakje met papieren bescherming i.p.v. plastiek.SUPER.De producten die ik besteld had waren top.Ik ga vaker bestellen.

Alles mooi snel geleverd

Fijn dat alles snel geleverd wordt

Snel en acuraat

Jammer dat er niet zoveel coulance is bij een fout weinig inlevingsvermogen voor oudere mensen

Snelle en correcte levering

Perfecte service

Bestelling makkelijk geplaatst en betaald online. Levering correct en op verwachte tijd. Kwaliteit producnten perfect alsook lange houdbaarheidsdatum. Kortom, perfecte service!

Super tevreden

Mooie prijs, snelle levering. Ik word vaste klant!

Snel en gewoon perfekt!

Ze hadden alles wat ik wilde, snel verzonden, gewoon perfekte service!

Super snel geleverd.

Goede webshop

Snel gevonden wat ik zocht en snelle levering. Ik ben zeer tevreden over de Superfoodstore en zal zeker terug komen voor een volgende bestelling.

Niet goed

Habe het product niet ontvangen

Uitstekende service

We hadden een verkeerd product ontvangen maar dat werd uitstekend in behandeling genomen en heel snel opgelost.

Supersnel, variëteit aan producten.

Dit is mijn eerste bestelling bij jullie, ben heel tevreden, alle producten waren op voorraad en supersnel de volgende ochtend bezorgd!

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.