Ik ben zeer tevreden met Superfoodstore.

Superfoodstore voldoet aan alle verwachtingen ik ga er nog vaker bestellen en assortiment is ook zeer ruim vandaar.

Bestelling niet ontvangen, geen reactie op mails

Vanuit superstore een mail ontvangen dat mijn bestelling afgeleverd zou zijn… helaas heb ik niets in ontvangst genomen, vanuit vervoerder ook geen enkel bericht hierover. Ondertussen [email protected] 2x een bericht verstuurd, geen reactie hierover. Hoop dat het te verhelpen is vanuit superfoodstore, maar geen enkel reactie is creëren van twijfels over vertrouwen in het bedrijf…..

Superrrr snelle levering

Besteld en snel in huis !

Super snelle levering

Super snelle levering

Ik.vind het fijn

Ook prachtig

Voordelig en supersnel

Voordelig en supersnelle levering.

Prima en snelle levering

Goede prijs en snelle levering van bio chlorella tabletten en medical art groene koffie.

Kwam al de volgende dag. Veel producten

Alles netjes in gepakt en snel verzonden

Heb netjes alles binnen gekregen, netjes ingepakt en snel verzonden. Dus ja, Top kom er zeker bij terug.

prima geregeld!

Prima prijs, prima op tijd bezorgd!

Snel en goede producten voor een prima prijs

Goed bedrijf

Snelle levering. Mooie aanbiedingen

perfect

Snelle verzending

Prima gedaan Super!!

Uw naam waardig met deze bestelling.

Goede sevice snelle levering

Goede service snelle levering

ging goed maar een flesje is niet vol .

ben het aan het nemen , had 3flesjes aan een vriendin gegeven heb een flesje sonohepat gehad daar zit maar een laagje van 1 centmeter in dus dat is maar 10 ml .

Makkelijk besteld en snel verzonden

Zeer tevreden tot de volgende keer!

Heel snelle levering

Heel tevreden

Altijd snel en goed!

Zeer tevreden over de snelle en goede levering. Prijzen op deze website zijn ook gunstig. Tevreden vaste klant!

Geweldig.

Erg goede service. Snel en betrouwbaar.

Correct en snel bezorgd

Het doosje had nog wat kleiner gekund

Goede snelle service en mooie kortingen!

Al mijn producten waren met een mooie korting, snel geleverd en goed verpakt!

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.