Snel en keurig geleverd tegen een nette prijs

Ik heb 4 voedingssupplementen besteld (Vitakruid) en die zijn netjes en snel geleverd tegen een goede prijs. De prijs die lager was dan bij andere aanbieders deed me besluiten hier te kopen. Voor herhaling!

Top kwaliteit

Goede producten

Geweldig en behulpzaam!

Er was iets mis gegaan met de levering van mijn bestelling door mijn fout. Dit werd direct per email opgepakt en opgelost. Zeer vriendelijk en professioneel.

Positief

Zeer tevreden.

Snelle en goede levering

De webshop heeft ontzettend veel, goede prijzen en een hele snelle levering.

Kwalitatieve producten voor nette prijzen

Kwalitatieve producten voor nette prijzen, snelle levering. Al met al, zeer tevreden dus.

Prima gegaan

Zeer snel bezorgt.

Super snelle levering

Savonds 20 uur bestelling geplaatst volgende dag 13 uur in huis! Snelle levering, heel fijn

Tevreden

Goeie producten.

Gebruiksgemak van de webshop is goed. Bezorging van de producten was snel zoals beloofd. Goede werkzame producten. Echter, is totaal aankoopgedrag voor gratis bezorging te hoog.

Gewoon snelle levering

Na mijn bestelling volgende dag geleverd

Snel geleverd zoals altijd.

Wel eens eerder besteld en dat ging goed. HD niet anders verwacht.

Snelle & nette levering

De door mij bestelde artikelen zijn heel netjes geprijsd en snel geleverd

Altijd wel voorraad van wat ik moet hebben, 's avonds besteld en de volgende al in huis

Goede website en snelle levering

Als er meer cikfers waren-zou ik meer geven

Wat een mega super snelle levering. Top. Fantastische kortingen

Snelle goede service. Top

super !!

goede site , goede voorraar , goede en snelle levering . Goed verpakt .

Dik te vreden

Dik tevreden bestel hier weer graag

snelle en correcte levering

zie boven

Goede en snelle levering!

Eerste keer dat ik bij superfoodstore besteld heb. Goede eerste ervaring. Ik kon de homeopatische middelen allemaal krijgen die ik moest hebben. De levering ging snel en mijn pakket was goed te volgen. Ik zou zo weer een keer bestellen bij dit bedrijf!

TOP!!

Altijd de beste producten en super snelle service

Supersnelle bezorging. Ruim assortiment van kwaliteitsproducten.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.