Heel goed en snel.

Hee goed en snelle levering

Goede service snelle levering

Prima site

was goed

gewoon goed

Super betrouwbaar

Hele snelle levertijd en scherpe prijzen.

Snel levering

De producten goed verpakt

Goed aanbod en snelle levering

Kreeg mail dat het product op voorraad was. Volgende dag geleverd

Snelle en goede levering

Grote keus uit kwalitatief hoogwaardige vitamine preparaten. Voor een goede prijs

Ernvoudig te bestellen en snelle service!

Goede berichtgeving en snelle levering.

Goede artikelen tegen sterk concurende prijzen

Snelle levering, degelijk verpakt

Snelle levering van het juiste product

Overzichtelijke website, snelle en correcte levering aan het juiste adres.

Goede prijs en snelle levering

Ik heb oliën van Tisserand besteld. Wat ik jammer vond is dat ik voor de uitleg van de werking van een aantal oliën op een andere website moest gaan kijken. Wel heel veel keus en een goede prijs.

CORRECTE COMMINUCATIE, SNELLE LEVERING IK BEN ZEER TEVREDEN.

Zeer tevreden over de communicatie, snelle en correcte levering.

Snelle service, top drop!

Binnen een dag had ik de drop in huis. Perfect geregeld en super lekkere (glutenvrije) drop. Omdat ik in het buitenland werk koop ik een grote voorraad in en neem deze mee. De Post NL liet weten een andere dag te komen dan ik had aangeven maar ik stuurde dat ik daar niet oké mee was omdat ik de volgende dag vertrok voor 7 maanden naar het buitenland. Binnen no time was het aangepast en kwamen ze de drop alsnog brengen. Toppers!

snelle levering, netjes verpakt

Goede prijs, snelle levering en netjes verpakt! Zeker een aanrader

Toppie

Prima voor elkaar

Snel en goed.

Snel en goed.

Helemaal tevreden

Duidelijke site, goede producten

Geweldige site

Keurig mijn e-mail adres achter gelaten omdat mijn product niet leverbaar was en zodra het binnen is kreeg ik een mail dat ik kon bestellen ideaal dus , snelle levering, en netjes

Besteld en de volgende dag ook echt in huis.

Snel en goed

Lekker snel

Goede, goedkope producten en snelle levering

Zeer tevreden. Stuk goedkoper vergeleken met andere webshops. De levering is ook snel en netjes

Supersnelle levering!

Tevreden!

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.