Snel opgestuurd en volledig.

Snel de bevestiging binnen van de bestelling. De volgende dag in huis. Alles netjes en heel en zelfs wat extra gehad waarvoor dank!

Helemaal topservice

Helemaal topservice

Snelle en nette levering.

Een aanrader!

Snelle en correcte levering; een aanrader!

Perfecte service

Silsolutions van Vitakruid besteld met een flinke korting. Bij aankomst bleek het maatdopje kapot te zijn en na één mailtje ontving ik twee dagen later kosteloos een vervangend exemplaar. Topservice!

Gemakkelijk te bestellen en snelle correcte levering. Ook prima prijsstelling!

Prima!!

Overzichtelijke website, duidelijk te zien hoeveel er nog op voorraad is voordat je bestelt. Bestelling is eenvoudig te plaatsen. Levering is altijd op de dag dat bij bestellen wordt aangegeven wat erg prettig is. Kortom, prima!

Nog geen effect

Slik het nu 3 weken, maar heb nog geen verandering gemerkt helaas.

Goede site

Het product werkt goed. Er zijn nuttige informaties daaronder.

Goed produkt

Goed product goed verpakt snel geleverd

Snelle service, makkelijk bestellen

Ik neem aan dat de producten goed zijn. Bestellen, verzenden en betalen ging prima. Tot nu toe fijn bedrijf.

Helemaal niets te klagen

S'avonds besteld andere dag in huis!

Super goed

Goede website en houden je op de hoogte van de bestelling die je gedaan hebt en dat is echt fijn!

Fantastische klantenservice!

Duidelijk telnr op de site, na twee keer overgaan opgenomen. Probleem besproken en opgelost. Top service!

Super snel afhandeling van bestelling…

Ik blijf altijd bij superfoodstore bestellen

Altijd weer een super goede ervaring

Dit blijft toch mijn favoriete winkel om te bestellen: goede prijzen, goede voorraad en altijd snel verzonden. Top!

Suuuuper snelle en accurate bezorging. Een klein minpuntje de drie lippen beschermers hadden ook in n envelop gekund ipv een doos. Milieu bewust maar verder prima. Kom zeker terug.

Fijne ervaring, mooie producten en supervlot geleverd.

Thx voor de mooie producten en geweldige aanbiedingen. De volgende dag in huis. Ook de bereikbaarheid is fantastisch. Tot de volgende keer.

Super snelle levering .. echt top

Top contact!

Super service en goed contact!

Altijd alles netjes en de volgende dag thuis

Keurig verzorgd.

Zeer snelle afhandeling tegen een nette prijs.

Goede producten, prijzen, afhandeling.

Prima webwinkel, netjes, overzichtelijk en bestelling goed afgehandeld.

Kreeg keurig bericht dat niet op voorraad was.dat wat langer ging duren

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.