Geweldig!

Snelle, vlotte service en uitstekende kwaliteit.

Goede store

Buiten gezonde granen blijft vlees gezond en vis per week vele groentes. Al die zogenaamde veganistische onzin is gewoon belachelijk kijk hoe ongezond wit ze eruitzien. Vleesvervangers zit boel rommel in.

Gewoon goede en goed betaalbare producten!

goede producten, snelle bezorging, wel aan de prijs

Superfoodstore levert een ruime keus aan goede producten, en de bezorging is (in tegenstelling tot veel andere webwinkels) snel (inderdaad de volgende dag al!). Ze zijn met sommige producten niet de goedkoopste, maar het scheelt niet hier en daar te hoeven shoppen en / of meerdere keren bezorgkosten te moeten betalen.

Snel en goed verzonden

Precies in overeenstemming met de belofte

Wij zochten een specifiek product. Superfoodstore bleek de goedkoopste en kon het snelst leveren. Alles klopte.

Super snelle service goede producten

Goede producten en snelle service

Breed en snel

Breed assortiment en supersnel verzonden!

Eerste keer een artikel besteld dat helemaal aan mijn eisen voldeed, Ook het afleveren van mijn bestelling verliep volgens afspraak.

Altijd snelle levering! Goede producten.

Fijne, hoogwaardige producten, voor een aantrekkelijke prijs. Wort altijd snel geleverd.

Perfect!

Top winkel! Brede assortiment, goede prijzen, snelle levering! Zeker een aanrader!

snelle, correcte en kwaliteits volle producten en service .dank u wel

kwaliteitsvolle producten , met snelle service en goede levering . Dank je wel

Prima en snel

Ruime keus, snelle verzending

heel snelle levering van het bestelde produkt

Super ervaring

Super snel en heel efficiënt!

Makkelijk te bestellen en De volgende dag al in huis

Suoersnel

Wat gaaf.een online shop die zijn belofte waar maakt.

Geweldige producten

Zeer snelle levering.

Snelle en correcte service.

Fijne website. Producten makkelijk te vinden. Groot assortiment. Snelle en betrouwbare service via PostNL.

Zeer snelle levering, nette prijs

Het product werd heel snel al geleverd en wij vinden de prijs netjes

Keurige en snelle levering voor een schappelijke prijs

Wat een snelheid van leveren: 20.00 uur besteld, vervolgens nog iets bijbesteld wat een attente medewerker ook nog even voor me geregeld heeft en gewoon de volgende morgen al in huis. Ook alle supplementen ipv de helft wel en de andere helft niet. Ik bestel volgende keer weer bij jullie!

Snelle bezorging

Goede prijs en echt de vogende dag in huis. Kan niet beter.

Het bestelde was er op de afgesproken dag. En de prijs was ook uitstekend

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.