Fijne service en behulpzaam

Snelle service en goed kwaliteit

Mooie overzichtelijke site. Snelle levering in goede verpakking, goede communicatie over de levering. Aantrekkelijke prijzen. Leuke nieuwsbrief

Vandaag makkelijk besteld, morgen in huis! Kan niet makkelijker en sneller!! Top!

Levering, snel en op tijd

Snelle levering, goed verpakt. Ik zou iemand anders ook aanraden om te bestellen.

Levering in 1 dag!

Groot assortiment, snelle bestelling

Groot assortiment, snelle bestelling. Ik zou het alleen fijn vinden wanneer ik het pakketje af zou kunnen halen op een afleverpunt. Dat ben ik niet tegengekomen.

Supersnel snel bezorgd na de bestelling

Via Bol.com werd mijn bestelling doorgezet naar Superfoodstore. De andere dag werden de artikelen geleverd. Top. Kan de volgende keer direct naar Superfoodstore gaan.

Vriendelijk en snel

Mijn bestelling supersnel ontvangen en probleem bij bestellen snel, vriendelijk en goed opgelost.

Netjes verpakt

Heel snel en gezond

Super food is altijd goed

Super snel en netjes geleverd

Snelle levering en duidelijke mail. Met factuur en track and trace.

Het pakket heel snel ontvangen

Snel geleverd en goed verpakt

Super onlinewinkel

Duidelijke website, zeer ruime keuze, goede prijzen, d.m.v. beschrijvingen van de producten én reviews kun je makkelijk je keuze maken.

super

product op voorraad en snelle levering

Super snel

Bestelling was er de volgende ochtend direct. Prima geleverd en niet te duur. Goede service!

Snelle levering goede prijzen en aanbiedingen

Prima product

Beste zeer tevreden met het product .De pakjesdienst postnl .be leverde het niet aan de deur -zoals afgesproken .We kregen een verzoek ons klein pakket zelf te gaan afhalen op een post.Nl - punt .Daar moeten we weer tijd voor vrijmaken en time is money ,niet ? Zo kleine pakketje kan in onze grote brievenbus —of achteraan onder de luifel worden neergelegd .Een lui koerier die niet doet wat andere wel doen —als we niet thuis zijn .

Dag ervoor besteld volgende dag in huis heel snel

Dag ervoor besteld volgende dag in huis heel snel

snel, correct geleverd.

snel, correct geleverd. Prijs kon gunstiger.

Goed verzorgd, aardig support

Heel snelle bezorging. Verwarring met bedrijfsnaam switch op een douane label aardig respons en correct oplossing geopperd. Thank you!

Goede verpakkingen!

De flessen waren buitengewoon goe verpakt.

Goede prijzen en snelle levering

Ik heb producten die ik regelmatig koop met een fijne korting kunnen kopen. Ik had de producten binnen een paar dagen binnen. Prima service!

Alles volgens afspraak

De levertijd is echt heel snel, de spullen goed.

Priema

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.