da best

da best super

ok

goede snelle afhandelijg van mijn bestelling

ik vind superfood store super snel en super handig onmte bestellen

Snelle levering en prettig contact met klantenservice

Prettige ervaring met deze webshop. Goede communicatie over een iets latere levering. Plus, toen er iets (kleins) mis was met de bestelling, hebben ze het heel snel, vriendelijk en coulant opgelost. Ik zal zeker nog eens hier bestellen.

Snel geleverd en voordelig

Geweldig!

Snel en overzichtelijk! Een echte aanrader!

Een super store

Producten zijn goedkoper dan elders! Heel ruim assortiment!

ADHS besteld , levering na 1 dag.

Bestelling na 1 dag geleverd. Gratis verzending en goede prijs.

Goede service, prima producten

Goede service, prima producten

Top, goede en hele snelle service!

Snel en correct geleverd

Supersnelle bezorging

Van bestelling tot in huis, bestellen bij superfoodstirw is eenvoudig en efficiënt. Dank weer voor de snelle levering.

Uiterst positief

Wij wilden wat bijzonders en de ondersteuning van Superfoodstore heeft het perfect opgelost! Alle achting!

Vlot geleverd en keurig verpakt

Vlotte levering en verpakking

Goede producten, Nette prijs, Snel geleverd

Even enige vertraging daarna prima

Besteld tegen een voordelige prijs en volgende dag geleverd.

Positief

Positief en snelle levering

Uitstekend!

Gebruiksvriendelijke website, correcte en snelle levering en niet onbelangrijk dat jullie betrouwbaar zijn!

Zeer tevrede

Supper snelle levering en alles was in orde

Snel en goed

Super snelle levering, uitstekend!

Gewenste bestelling kwam op vermelde tijd in goede verpakking

Eerste maal dat ik Bonusan heb besteld , kan daar nog niets over zeggen. Maar de bestelling kwam goed verpakt op vermelde tijd, keurig afgeleverd bij de deur.

Goede prijs en kwaliteit verhouding

Goede prijzen voor goede producten en nog eens snel geleverd. Ik ben fan!

Erg tevreden

Ruime keuze qua producten en goed geprijsd. Levering was erg snel.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.