Mooi vroeg geleverd. Maar het doosje was niet zorgvuldig gesloten. Met een kleine handigheid kon men

Het doosje was niet zorgvuldig gesloten. Met een kleine handigheid kon men het product er makkelijk uit halen

Snel geleverd, veel keuze

Snel geleverd, veel keuze

Product zoals beschreven & snelle levering

Prima!!!!

Snelle levering & goede communicatie!

Geweldig!

Zeer snelle levering!

Goede service ook als je iets wilt retourneren

Super snel bestellen, super snel binnen

Bestelling en levering zeer goed

Snelle, correcte levering

Wat ze beloven voeren zij ook echt uit

Prima, levering correct en heel snel

Werd goed op de hoogte gehouden. Ook de bezorging, prima op tijd

geweldig

supersnelle levering. helaas zat er een verkeerd artikel in, gebeld en meteen het juiste artikel opgestuurd. Heel klantvriendelijk.

Supersnel en correct uitgevoerd! :)

Zondag een bestelling geplaatst die ik maandagochtend in goede orde heb ontvangen! Echt blij dat al mijn producten in een zeer korte tijd in huis heb! Top! :)

vlotte levering

Eerste bestelling, vlot geleverd

Doet wat het belooft! Heel fijn.

Overzichtelijke site en snelle levering.

Ze doen wat ze beloven

Supersnelle levering

Vlotte service

Tot nu toe fijne ervaringen met de klantenservice.

Geweldig!

Het communiceren en dat ik mijn bestelling zo snel heb mogen ontvangen, vind ik geweldig. Houden zo!

Zeer snelle levering zonder problemen.

Fijn product en supersnel geleverd.

Fijn product en supersnel geleverd.

Perfect!

Op zondagmiddag besteld, zelfde dag verzonden……….. dit is pas service!!

Snel en voordelig.

Na mijn slechte ervaring met koopjesdrogist ben ik op zoek gegaan naar een andere leverancier van de door ons gebruikte vitamines. Deze heb ik gevonden in Superfoodstore. Snel en gemakkelijk. Zaterdagavond besteld en maandag geleverd en keurig thuisbezorgd. Uitstekende ervaring.

Super snel!

In het weekend besteld en maandag al bezorgd. Zeer snelle service!

Het bestellen en verzenden en ontvangst zijn perfect verlopen. Dank.

Zeer positief.

Alles klopte voor mij hoeft het niet dezelfde dag i.v.m. Het milieu.

Lang moeten wachten

Op site staat dat ze snel kunnen leveren heb meer dan 2 weken moeten wachten dus zat een poos zonder me tabletten

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.