perfect op tijd en corecte levering

Goede webshop en service

Fijn dat er stapelkorting bestaat voor duurdere supplementen en een veelzijdig aasortiment. Ik ga deze webshop verser ontdekken. Snel geleverd

super

Uitstekend service, ik ben heel tevreden.

Snel!

Groot aanbod, snelle levering: top!

Snelle en goede service!

Zoals altijd weer snel geleverd. Ruime keus in artikelen, prettige website.

Snelle bezorging

De producten werden de volgende dag keurig afgeleverd.

Snelle levering en goede prijs/kwaliteitsverhouding

zie boven

Zeer snel!

Snelle levering, goed verpakt.

Uitstekende service

Snelle bezorging zoals beloofd op de website en verpakt in een kleine doos.

prima organisatie met snelle correcte afhandeling

Altijd keurig op tijd, vragen worden snel beantwoord, duidelijke site,

Een hele snelle levering en de producten bij elkaar in een doos kostte mij minder verzendkosten. Heel attent van jullie

Betrouwbaar en snel!

Prettige webshop, groot assortiment, snelle levering en goede communicatie!

De volgende dag al geleverd!

Best webshop in netherlands.

I accidentally left a bad review for superfoods, but it was meant for different webshop. Superfoods.nl is exceptionally good webshop. Products are of highest quality, they arrive fast and the service is good. I recommend Superfoods.nl to all my friends.

Zeer snelle levering

Snelle levering, heel tevreden.

Fijne ervaring

Heel fijne en duidelijke webshop, met correcte snelle levering!

Bestellen makkelijk en snelle bezorging

De service is super!

Kwaliteit van de dienstverlening heb ik als excellent ervaren.

Heel tevreden

Ik ben heel tevreden over de producten, de levering en de snelheid van de levering.

Bestelt en de volgende dag Bezorgd.

De producten Vitakruid zijn goedkoper dan rechtstreeks bij de firma zelf. Snelle levering.

Betrouwbaar

Komt afspraken na

Zeer snel en netjes geleverd

zeer tevreden

De bestelling via internet was eenvoudig, de levering reeds de volgende dag. Prima service.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.