Royaal assortiment

Ruime keuze en ook klantvriendelijk

Goed geleverd

Was goed geleverd, gelijk de volgende dag.

Super snel en keurig geleverd!

Super ervaring

Zeer snel, komen beloftes na. Zeker voor herhaling vatbaar

Supersnel

Supersnelle levering en ruime keus aan producten

vlotte afhandeling van mijn bestelling!

zeer snelle service!

Goede kwaliteit producten en snel geleverd

Goede kwaliteit producten en snel geleverd

Makkelijk bestellen en snel geleverd

Aanpassing mogelijk na telefonisch contact

Vandaag besteld, morgen in huis

Alles prima in orde!

Super snelle verzending.

Superservice

Heel groot assortiment, fijne prijzen, hele snelle levering, top!

Prima site en snelle afhandeling

Groot assortiment, goede prijzen,snelle levering

Uitstekende dienstverlening. Ik had een melding gevraagd als mijn medicijn weer voorradig was. 1 keer te laat gekeken na de eerste melding dus weer uitverkocht, de 2e melding was foutief en direct gecorrigeerd, de 3e melding was raak. Snel besteld en snel keurig verpakt bezorgd. De originele fabricage en verpakking zoals ik al jaren gebruik. Stond meer dan een jaar bij eigen apotheek op de wachtlijst maar die had ze ook nu nog steeds niet. Ik ben er erg mee geholpen! Dank daarvoor1

God assortiment, prompte afhandeling, snelle levering

Ik koop al een aantal jaren regelmatig bij Superfoodstore. Mijn ervaringen zijn altijd positief.

Goed en snel

Alles wat ik nodig had was op voorraad en de verzending was super snel. De volgende dag was alles in huis. Niet de goedkoopste website, maar nu was snelle verzending belangrijker voor mij.

Goed product

Betrouwbaar

Snel geleverd. Goede prijs-kwaliteitverhouding. Goede service

Wrongly packed

I ordered Dylon handwas colours. Post NL tried to deliver twice and don't have the order. I was home on both days, buzzer is on so it's a mystery why I don't have it. They've been most likely packed in a box and it doesn't fit in the mail box. They should have been packed in an envelope. I got an email from Post NL telling that I have to pick up the pack some day from some post. No information which day and where.

Snelle afhandeling en bezorging.

Goede prijs en service

Vaak de goedkoopste online shop voor vitakruid producten

Zeer tevreden!

Ik ben zeer tevreden over Superfoodstore. Artikelen zijn ruim op voorraad en worden snel en netjes geleverd.

Alles vlot en netjes gearriveerd

Mooie producten, vlot in huis

Snel en heel correct

Correct en snel zonder problemen

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.