Professioneel

Bestelling geplaatst Direct op de hoogte gehouden totdat product werd afgelevetd Keurig

Tevreden over de snelle levering

Inderdaad een goede snelle levering. Maar een klein doosje wat makkelijk door de brievenbus past toch in een rij grote doos 20 cmx20 cm, vind ik niet heel milieu vriendelijk en zonde van de verzendkosten. Verder erg tevreden over het product.

Makkelijk zoeken in het assortiment. En super snelle levering . Helemaal Top !!!!

Aanrader

Zeer tevreden goeie producten mooie prijs en snelle levering .

Goed product

Snelle levering en correct contact

Perfecte service

Helemaal super

Snel en betrouwbaar

Telkens de dag na bestellen geleverd. Uitstekende service en kwaliteit.

Correcte levering

Snelle en correcte levering !

Goed geholpen

Tevreden

snel bezorgd

Snelle goede bezorging

Supersnel

Snelle levering. Goed verpakt

Top service mijn product werd de volgende dag geleverd.

Uitstekend.

Snelle en correcte levering

Zondagavond besteld en maandag in huis.

Super Correct en Supersnelle levering naar België

top

top

Perfect en snel

Perfect en snel

Vlotte verwerking en levering

Makkelijk besteld, snel geleverd, goede service

Makkelijk besteld, snel geleverd, goede service. Laag drempelig bereikbaar

Prima organisatie !

Als ik wat bestel is er gelijk actie en de bestelling is zeer snel binnen. Dank daarvoor !

Superfijne service

Veel artikelen en vaak scherpe prijzen en zeer snelle bezorging, het lijkt wel of jullie in de startblokken zitten!

snel en correct

goede service

snel en top

zeer snel en goed

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.