Top service!

Hartstikke snel verzonden! Lage prijzen vergeleken met andere aanbieders. Top!

Supersnel

Goede service en supersnel geleverd

Uitstekende prijs en alerte klantenservice.

Geen aanmerkingen.wat ze beloofden kwam zo uit

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Goed en netjes alles opgestuurd

Echt heel goed bedrijf en super snel geleverd

Mijn ervaring super goed

Net binnen ,nog niet geprobeerd..

alles prima

snelle levering en goed product!

Goede communicatie, zeer snelle en correcte bezorging en alle producten voldoen aan mijn verwachting.

Heel erg tevreden

Ben heel erg tevreden met de afhandelingen snelle levering en goede kwaliteit kan ik iedereen aanraden goede service.

Snelle bestelling

Toppie, volgende dag al binnen.

Online besteld en snel geleverd.

Snel en netjes

Eigenlijk altijd supersnel, en ook netjes ingepakt.

Zeer tevreden!

Snelle levering, fijne prijzen

Snelle levering, goede prijs

Zie boven

top

s avonds besteld en s ochtends al ontvangen. TOP

Erg fijn die snelle levering!

De snelle levering zorgde ervoor dat ik gelijk kon beginnen met de suppl zodat deze gelijk zijn begonnen met het verbeteren van mijn gezondheid

Snel en zuinige verpakking

Vriendelijk en kundig personeel en mooi assortiment

Na een verkeerde bestelling door mij, werd ik zeer correct te woord gestaan en kreeg het juiste advies om een en ander te corrigeren.

Helemaal top!

Fijne producten, goede prijs en supersnelle bezorging!

Super verzorgd en goede kwaliteit

Mijn vriendin vond het mooi verzorgd en ingepakt. En heerlijke producten.

Prima website, snelle verzending

Op deze website besteld omdat de Vitakruid vitamines erg goed geprijsd waren. Bestelling ging goed en verzending was snel.

supersnelle en nette levering, zeer tevreden!

supersnelle en nette levering, zeer tevreden.

Gisteren besteld, vandaag ontvangen.... gebeurt ook écht. Heb nu 2× iets besteld en 2x de bestelling de volgende dag in huis.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.