Supersnel bezorgd

Super !

Formidabel

Snelle service, goede kwaliteit, snelle verzending

Pakket niet ontvangen.

Onlangs heb ik vitamines bij jullie besteld. Ik kreeg een melding op mijn telefoon dat het geleverd zou zijn. Maar dit was niet het geval. Mail gestuurd en geen reactie gehad. Binnen 24 uur reactie klopt in dit geval helaas niet. Ik weet nog steeds niet wat ik met mijn vermiste pakket aan moet.

Fantastisch aanbod en geweldige service

Ik ben heel tevreden met mijn aankopen, elke keer weer. Bij mijn laatste bestelling was er een foutje gemaakt en kreeg ik een verkeerd product. Binnen een half uur had ik reactie op mijn mail en de volgende dag al het goede product ontvangen.

suikervrije muesli en brood

Eindelijk een winkel gevonden waar brood en muesli nagenoeg zonder suiker te koop is. Je moet even zoeken maar dan heb je ook wat. Want zelfs in natuurvoedingswinkels vind je heel veel waar een boel suiker in is verwerkt uiteindelijk toch. Ook in glutenvrije en veganistische producten helaas. Dus ik ben heel erg blij met deze online winkel. Fantastisch!

Goede spullen !!!

Na bestelling supersnel verzonden ! (alleen PostNL was de spelbreker) De artikelen die ik besteld had waren super goed verpakt tegen breuk. TOP is dat. Beveel deze verkoper aan!

Al langer een zeer tevreden klant

Ik bestel ongeveer al 1,5 jaar bij superfoods en ben uitermate tevreden. Vooral met de verzend tijd; echt altijd snel! (Laat) in de middag bestellen is de volgende dag in huis. Top!!

Snelle en vlotte levering

eenvoudig te bestellen en snel bezorgd.

Een aanrader. Website is duidelijk.

Great

Very fast shipping, excellent products!

Snelle levering, goede producten en goede communicatie

Snelle levering, goede producten en goede communicatie

Supersnel

Bestellen en de andere dag binnen . Supersnel. Ik ga het product snel proeven

Snelle service!

Altijd snel en goed verpakt geleverd! Heel tevreden!

Producten snel ontvangen voor een eerlijke prijs!

Snelle bezorging.

Netjes de volgende dag ontvangen.

Prima geregeld

Prima geregeld

goed en degelijk

Met wat horten en stoten, post nl was een 'probleem', is alles goed afgeleverd, 1 artikel was manco, en dat is nageleverd. Ik ben heel tevreden met de geboden service en zal zeker, indien nodig, nogmaals iets bestellen

Snelle levering en fijn dat de producten op voorraad waren.

Fijn dat de producten op voorraad waren. Dag later al in huis.

Correct en snel geleverd

Supersnel geleverd!

Ruime keuze, concurrerende prijzen en snelle levertijd.

Tevreden

Vlot en betrouwbaar...

Snelle en nette levering

Vandaag besteld morgen in huis was ook echt zo! Had dezelfde dag een mail gehad dat het verstuurt was.

Superrrr

Altijd super snel en zonder gedoe geleverd, top gewoon!

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.