Superrrr

Snelle levering, bestellen dag der na al geleverd, en de mogelijkheid achteraf te betalen, na levering

Snelle en accurate levering.

De levering was snel en accuraat. Fijn!

Snel geleverd en goed product

Snel geleverd goed product

Erg goed

Prima op tijd

Super vlotte en prima verzorgde afwikkeling

betrouwbaar, snel, goed

Ik heb weinig toe te voegen aan die drie woorden: betrouwbaar, snel, goed. Hoewel... de verpakking mag iets beter. 3 potten zalf van 1 kg zijn best zwaar, stoten makkelijk de doos en elkaar kapot; er moet vooral een beter bodem in de doos. Daarom dus een 9½ en geen 10!

Netjes

Netjes en snel verzonden

Snelle levering, goed prijs voor de artikelen

De artikelen zijn snel geleverd en de prijs is lager dan bij andere webshops. Ik ben zeer tevreden.

Correcte afhandeling

Zeer snelle en accurate levering

Zelfs een bestelling op zondag geplaatst wordt op maandag geleverd. Hulde

Mooie prijzen en snelle levering

Mooie prijzen en snelle levering

Makkelijk te bestellen snel geleverd

Makkelijke website o te bestellen, goedkope producten en heel snel geleverd.

Bestelling geplaatst op zondagochtend en binnen 24 uur binnen . super

Zeer snelle levering! Groot assortiment.

Bestellen was snel gebeurd en de levering was de volgende dag

Snelle nette levering

Elke keer als ik bestel bij superfoodstore is er een snelle levering en goede kleine verpakking zonder verspilling. Enorm tevreden

Prijs kwaliteit verzenden

Tevreden over de producten en het afleveren daar van. Top

Service is super!

Op de site stond nog een oudere foto van een product waardoor ik dacht yes eindelijk de oude gevonden omdat de nieuwe verpakking (droogshampoo) juist vet werd in mijn haar. Gebeld en hun gaven aan sorry en ze gingen overleggen, ik kreeg een hele nette mail met het retourneren is duurder dus de flessen mag je kosteloos houden en onze excuses! Echt een top service dus! Heel erg bedankt! Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Super goed

Super goed van kwaliteit en levering.

Ze doen wat ze beloven.

Bestelling is keurig netjes afgehandeld.

Gunstig geprijsd / snelle levering

Gunstig geprijsd / snelle levering

vriendelijk, duidelijk, snel

Ik wilde nog iets toevoegen aan mijn reeds afgeronde bestelling en dat werd snel en vriendelijk geregeld.

Supersnel bestelling in huis.

65 flesjes besteld en de volgende dag werd (jammer genoeg) de helft geleverd. Na een mailtje en snel antwoord met excuses werd de volgende dag de andere helft bezorgd. Supersnel opgelost en tevreden. Kan gebeuren.

Snelle zorgvuldige levering

Mijn bestelling bij jullie is supersnel bezorgt.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.