Zoals besteld, snel geleverd. Prima!

Zoals besteld, snel geleverd. Prima!

Blijf door vriendelijke hulp, hier al mijn spullen bestellen

Ik was iets vergeten bij mijn bestelling, dus telefonisch contact opgenomen. Ik ben echt heel goed geholpen, super aardige medewerkster aan de telefoon.

Uiterst tevreden

De levering is snel en prima verlopen. Ik ben uiterst tevreden.

Mooie producten

Veel keus en gevonden wat ik zocht. Prima prijs en vlotte levering

Geweldig snelle levering en scherpe prijzen!

Ik bestel al jaren bij Superfoodstore en dit zal ik nog jaren blijven doen. Alles werkt heel simpel en ik heb het al-tijd de volgende dag in huis. Vergeleken met andere websites heel scherp geprijsd ook!

Geweldig product en snelle levering.

Geweldig product en snelle levering

Snel en goed.

Pakket niet ontvangen

Pakket zou afgeleverd worden door Postnl, heb een bevestiging gehad dat het om 16.15 geleverd zou zijn. Op dat moment waren wij niet thuis. Het pakket past niet in de brievenbus, en we heb en geen briefje ontvangen dat het bij de buren ligt. En dan betaal je daar 30 euro voor..

Goede levering

Ruime keuze. Goede en snelle levering. Grote potten magnesium. Dat is fijn. De b12 tabletten van Vitalis lossen niet meer zo snel/goed op

Snelle correcte levering

Kan beter

Jammer, dat jullie 4 kleine doosjes Plantival in een doos doen met een hoop plastic lunchtzakjes er omheen. Zoiets kan ook in een enveloppe. Dan kan het ook nog met de reguliere post ipv de pakketpost.

Is goed

Is goed.

Ik heb er een goede ervaring mee

Mijn ervaring is goed. Snelle levering netjes verpakt

Een zeer snelle levering alleen mis ik een bijgesloten rekent.

Goed, alles klopt.

Snel en zorgvuldig

Snelle levering en prima producten

De druppels helpen goed tegen hartkloppingen en geven rust.

Snel levering. Duidelijk site.

tevreden klant

goede artikelen

Super snelle levering en ben zeer positief!

Superfoodstore, groots in aanbod, prijs en afhandeling!

Fijne website, ruime keuze en prettige pricing!

Fijne webwinkel

Makkelijke site om te bestellen, goede prijzen en snel geleverd.

prima geregeld

prima geregeld

Levering is goed gegaan

Nadat ik de recensies had gelezen dat kinderen de vloeibare vitaminen niet lekker vinden besloten om gelijk met een hap appelmoes te geven. Mijn kinderen lopen er niet mee weg, maar nemen het goed in. De vis olie tutti frutti vinden ze wel lekker.

S avonds besteld volgende dag al bezorgd, super!!

High quality products

High quality products and fast delivery.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.