Super duidelijke website en een snelle levering.

Dat wat ik nodig had, heb ik snel en duidelijk kunnen vinden. Levertijd klopt ook met wat er aangegeven stond op de website.

Super excellent service.

Ongelofelijk en toch waar.

Prima producten altijd een dag later in huis. Vitakruid is een stuk voordeliger hier.

Prima, snelle levering

Prima, snelle levering.

Altijd goed!!

Al zo vaak besteld!! Super service!! Jammer dat ik nu opeens 4 euro meer moest betalen!! Terwijl ik bij jullie bestel vanwege de scherpe prijzen!!

Acceptabele prijzen, accurate order hamdling en snelle en gped verpakte levering. Werkten alle websh

Zie hierboven.

Super snelle levering !

Volgende werkdag geleverd.

Snelle levering top.

Precies zoals ik het me had voorgesteld.

Alles OK. Geen bijzonderheden.

Vlot en goed geholpen

Zie boven

Correcte dienst

Zoals het hoort

Via zoeken kwam ik op de site terecht. Goed assortiment en hele nette prijzen.Bestelling gedaan en daarna perfect op de hoogte gehouden over de status en de verzending. Levertijd was een dagje later (laat besteld) maar dit staat prima omschreven. Gelijk duidelijk dus geen loze belofte of idee dat het er wel de volgende dag is. Ga hier zeker meer bestellen.

zeer goed

zeer tevreden

Het bestelde was de volgende dag al binnen.

gewoon goed

alles wat ik nodig had ,en de volgende dag al in huis .

Alles zeer snel verstuurd.

Zie boven .

Goede service, snelle verzending

Nu een aantal bestellingen geplaatst en altijd zeer tevreden. Snelle verzending, vriendelijke klantenservice.

Weinig flexibiliteit in levermethoden

Keuze voor pakketautomaat of af pakketpunt was fijn geweest. Prijs voor producten zijn goed

Alles top

Snelle levering voor een mooie prijs!

Altijd top

Goed assortiment voor scherpe prijzen. Altijd netjes en super snel bezorgd. Heel tevreden!

snelle verzending, maar slechte verpakking

De doos waarin mijn bestelling zat, was half open aan de onderkant, waardoor het (kleine) artikel gemakkelijk eruit had kunnen vallen tijdens transport. Gelukkig is dit niet gebeurd. Het artikel was overigens zo klein dat het gemakkelijk in een bubbeltjesenvelop als brievenbuspakketje verstuurd had kunnen worden, ipv in zo'n grote doos.

Altijd super snel verzonden , goede kwaliteit producten.!

Goede prijzen, snelle verzending

Behoorlijk groot assortiment, best redelijke prijzen (er zijn goedkopere, maar die hebben een kleiner assortiment) en zeer snelle verzending!

Super snel

prima service

Product goed te vinden tegen goede prijs. Verder zeer snelle en correcte levering. Prima tevreden

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.