Snel geleverd en de kwaliteit is goed

Super vriendelijk en behulpzaam

Mooi assortiment! Bij "probleem " meteen goed geholpen. En telefonisch nog iets toevoegen aan de bestelling was ook geen probleem. Heerlijk die service!

Snel en compleet

Voor tien uur ‘s avonds besteld en volgende dag al in huis. SUPER!!!

De verzending was slecht

Ik had de spullen nodig op donderdag en alles zou op woensdag geleverd worden. Dat is niet goed gegaan. Zal hier niet snel meer bestellen want je kan niet rekenen op de juiste service!

Uitstekend!

Bestelling gemaakt, volgende dag bezorgd met goede informatievoorziening omtrent bezorging.

Goede service en snelle levering

Snelle levering, juiste producten

Snelle levering, juiste producten

Goede service en zeer snelle levering

Snel Verzonden

Prima, alles snel ontvangen

Helemaal perfect

Snel verzonden & netjes verpakt

ik wacht het nog even af

ik ben nog in afwachting van de afhandeling van mijn foutieve bestelling De problemen zijn geweldig opgelost verder ben ik zeer tevreden en zeker een aanrader

top

Bestellen gaat gemakkelijk en wordt snel geleverd

Perfecte site om te bestellen, super snelle levering

Zie hierboven

Alles goed geregeld

Snel en goed

Superfoodstore geeft zeer snelle service!

De service is top!

Ruime keuze en altijd netjes en snel bezorgd :)

Het leveren van de vitamine gaat altijd snel.

top

vlotte snelle afhandeling

Goed, duidelijk en snel.

Mijn eerste bestelling hier, dat is altijd toch spannend.. De website is duidelijk. De prijzen zijn heel redelijk en de levering was er de volgende dag al. Prima dus!

Altijd betrouwbaar

Blij met deze winkel, ze hebben een groot assortiment en de bestelling en de verzending wordt altijd snel en accuraat uitgevoerd.

Goed assortiment goede prijzen

En een snelle levering, goed verpakt. 1 opmerking, als je alles pouches/zakje ipv potjes zou leveren kan dit in een kleinere doos wat minder belastend is voor mileu.

Snelle levering, producten goed verpakt.

Gewoon prima

Nette prijs, correcte snelle levering.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.