Ik gebruik al vele jaren nova vitae supplementen. Ben er zeer tevreden over, Superfoodstore is snel en correct.

Snelle correcte levering

Bestelling is snel en correct geleverd. Prijs is prima.

Snel geleverd volgens belofte

Te snel en te grote doos

Je kunt niet aangeven wanneer je het wilt ontvangen, ik heb liever niet dat er mensen ‘s nachts voor mij werken, is onnodig. Verder zat een heel klein potje in een veel te grote doos met allemaal plastic erin, dat kan echt niet meer in deze tijd.

Altijd goed

Bestel hier vaak, en levering gaat altijd perfect: snel en compleet.

Verzendkosten extreem hoog voor België

Ik had vrij snel mijn product gevonden op de overzichtelijke site. Bestellen ging ook heel vlot maar na mijn afrekening zag ineens dat de verzendkosten naar België meer dan verdubbeld waren : €10,05 voor een klein/licht pakketje…. Waanzinnig!

Alleen ligt de prijs elders veel lager, kom ik nu tot de ontdekking

Volgende dag de bestelling al in huis

Supersnel geleverd, goed verpakt

Prima webshop

Snel geleverd, prima producten

besteld en meteen geleverd

Vandaag een bestelling gedaan en de volgende dag alles in huis

Kwaliteit voor goede prijs

Snelle levering en goede kwaliteit homeopathische geneesmiddelen

Goede supplementen

‘s Avonds besteld en de dag erna ‘s ochtends al binnen. Wooow… Én natuurlijk meteen gevonden wat ik nodig had. Top!

Supersnelle bezorging

Bezorging ging supersnel

Snel en scherp geprijsde artikelen

Scherpe prijzen en goede service

Snelle en correct

Groot aanbod, overzichtelijk.

Scherpe prijs, goede voorraad en snelle levering.

Snelle goede service.

Donderdag besteld, zaterdag, oudejaarsdag al in huis. Fijn. Geen opmerkingen.

Komen de levertijden niet na

Komen de levertijden niet na en reageren niet op mails

Uitstekende service

Snelle verzending en goede, voordelige producten.

Snelle levering en goede merken

Goede webpagina, snelle levering en de juiste merken. De prijzen zijn heel wisselend en de vermelde korting vindt ik helaas (zoals tegenwoordig vaak) geen echte korting.

Goede producten

Snelle levering. Geen poespas. Service. En telefonisch overleg is perfect: direct contact en meedenken.

Super snelle bezorging

Super snel bezorgd en fijne site

Leveringen zijn altijd compleet en op tijd.

Leveringen zijn altijd compleet en op tijd.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.