Betrouwbaar

Super snel geleverd, perfect gedaan

Het bestelde snel geleverd, goede prijs. Alleen jammer dat Boswellia niet op voorraad was, want dat moest ik bij ander bedrijf bestellen. Opmerking: Het doosje waarin de bestelling zat was wel ruim. Het had de helft kleiner gekund.

goede service

Mijn bestelling is niet gelijk goed gegaan. 2 dagen later is het weer gecorrigeerd en heb ik mijn juiste bestelling ontvangen. Fouten maken is menselijk! De snelle levering heeft het weer snel opgelost.

De ene dag bestelt, andere dag in huis!!

Zoals de naam zegt: in één woord super. Goede producten en snelle levering

Supersnelle service! Goede producten!

Prima product, zeer snel geleverd

Heel fijn de snelle levering

Excellent service

Excellent service, fast delivery

snelle levering ,goede kwaliteit en goede prijs/kwaliteitverhouding

zie boven

De ene dag besteld de andere dag in huis. Echt super snelle levering.

Alles correct verlopen

Alles is correct verlopen

werd snel op afgesproken tijd bezorgd

bestellen ging gemakkelijk. bezorging ging snel

Snelle levering ondanks drukte!

Veel keus en snelle levering. Tevreden en kom zeker terug. Jammer alleen dat je pas bij 75 euro gratis verzending krijgt.

Supersnel

Volgende dag al binnen en netjes verpakt.

Snelle levering en producten die altijd aan mijn verwachting voldoen.

Excellent

Goede service en advies. Snel en efficiënt geholpen.

Super! Snelle levering

Snelle levering, alles keurig verpakt! Zeer tevreden!

Voordelige prijzen en goede artikelen

Snelle service!

top!

super snelle levering.

weinig klantgerichtheid

Na mijn bestelling bleek, hoewel ik het product wel had aangeklikt, dat de kolorex er niet bijzat. Meteen een mail gestuurd om dit recht te trekken, helaas. Uw klantenservice vond het vervelend dat ik dit product "vergeten"was. Het siert u om de hand in eigen boezem te steken.

Super snel en goede prijzen!

Snel en netjes

Ik bestel hier altijd van alles. Het wordt snel geleverd!

Leuke prijs van de gekochte product. Tot nu toe altijd snel geleverd.

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.