Snelle levering en goede prijs!

Zie titel

Twijfelachtig

Ik heb nog geen bericht ontvangen van jullie via Post. Nl waar ze mijn bestelling hebben afgeleverd op 30 nov

Prima service Reageert snel op vragen Zeker de moeite waard om te kijken op hun pagina

Goede service door de melding dat het artikel weer op voorraad was. Snel en correct bezorgd, prima zo!

Het lijkt beter te gaan na gebruik alfaliponzuurlip

Makkelijk te bestellen, snel bezorgd, het lijkt iets beter te gaan waarvoor ik alfaliponzuur gebruik

Snelle en perfecte levering

Blij met het theeblik dat we gister mochten ontvangen. Razendsnel geleverd en goed verpakt.

Zeer snelle levering, ik ben zeer tevreden klant.

Zeer snelle levering, ik ben zeer tevreden klant.

Goede respons, Goed verpakt en op afgesproken tijd

Bijzondere artikelen. O.a. Himalayazout lamp/ kaarsen. Nog voorradig?

Prima producten

Zeker aan te bevelen

Snelle levering van m'n vitakruid supplementen voor veel minder dan bij vitakruid zelf.

Alle producten in voorraad en snel geleverd

Ik bestelde vitakruid , alles wat ik nodig had was er ! Snelle levering betrouwbaar !!

ALTIJD goed!

Goed merk product Snelle verzending, alhoewel ik geen haast heb bij een bestelling.

pakket niet ontvangen

Dit is de 1e keer dat ik een bestelling geplaatst heb. Echter nog steeds niet ontvangen. Via de app van Post.nl op mijn mobiel krijg ik bericht dat er breukschade is, en daarom niet aan mij bezorgd, maar geretourneerd aan uw bedrijf. Na mijn vraag aan uw bedrijf per email of dit daadwerkelijk aan uw bedrijf terug bezorgd is, kreeg ik geen antwoord. Dus zit ik nu in het ongewisse.

Ruim aanbod in producten, bestelling geplaatst en volgende dag geleverd.

Top gedaan

Goed geregeld allemaal

Ruim aanbod in producten, bestelling geplaatst en volgende dag geleverd.

Super snelle levering

Goede prijs

Snelle bezorging en goeie producten!

Binnen twee dagen geleverd, niet prijzig en goeie producten!

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.