super vlotte service en goede aanbiedingen

Zondagavond besteld, maandagochtend al geleverd. Altijd zeer tevreden over de superfoodstore. Zeer snelle levering, goede acties.

Goed gedaan. Dank

Fijne website

Fijne website en binnen 1 dag alles thuis bezorgd. Wel jammer dat het gratis bezorgen vanaf €75,- is.

Bestelling op zondag gedaan, op Maandag smiddag ontvangt.

Goede fhee .natuure produkt. Mooie ziet er perfect uit .supper

Snelle levering erg blij mee.

snel en volgens afspraak

Prima informatie

Superfoodstore is super!

Groot assortiment, goede prijzen, aanbod betaalmogelijkheden en snelle levering. Soms heeft men iets snel nodig en dan is die snelle levering heel fijn.

Goede producten en snelle levering

Nvt

Prima site. Duidelijkheid

Zeer snelle levering

Super goed

Alles op voorraad , snelle en goede levering !!

Makkelijke bestelsite, snelle en nette levering.

Produkten die ik gebruik zijn zeer interessant geprijst. Absoluut een aanrader.

Veel keuze en hele snelle bezorging! Ook mooie black Friday deals voor de producten die ik wilde.

Om mijn supplementen en superfoods aan te vullen had ik al bij verschillende websites gekeken. Sommige originele websites hadden geen black Friday deals, maar dezelfde producten kon ik bij Superfoodstore wel met korting krijgen. Door de ruime keuze op 1 website hoefde ik minder bestellingen te doen, erg fijn en beter voor het milieu! Daarnaast was het de volgende ochtend in huis.

correcte en snelle behandeling

snelle behandeling, goeie producten

Snelle verzending

Prima prijs snelle verzending

Duidelijk en snel

Bestelling keurig snel en op tijd geleverd.

Bestelling keurig snel en op tijd geleverd.

Snel geleverd.

Supersnel

Wat een topwinkel, savonds besteld en de volgende ochtend geleverd

Had aanvankelijk verkeerde soort besteld. Toen ik dat vaststelde en dit doorgaf, meteen reactie we herstellen het.

alles in orde

Bestelling binnen 24 uur geleverd volgens opdracht

Niet op aan te merken

Kwaliteitsproducten voor scherpe prijzen. Duidelijke website met veel informatie over de producten. Snelle levering met goede track and trace.

Binnen 1 dag bezorgd!

Amazing service & delivery time.

Very good response and delivery time, very happy & will definitely use them again.

Berg en Dalseweg 127

6522 BE Nijmegen

024-2003009

Over Superfoodstore.nl

Superfoodstore.nl biedt behalve premium superfoods, ook natuurvoeding en artikelen voor persoonlijke verzorging. Het uitgangspunt van Superfoodstore.nl is om alleen producten aan te bieden die bijdragen aan voeding en verzorging van jouw lichaam, waarbij uitdrukkelijk wordt gelet op de omstandigheden van de productie, leefomgeving en eerlijkheid binnen de keten. Wat je op werkdagen én op zondag voor 21.00 besteld, wordt die zelfde dag verzonden. Meestal heb je je bestelling dan een dag later al binnen! Bestellingen boven 75,- worden gratis verzonden.